Narin'in cansız bedeni çuval içinde bulundu. Günlerce taşımışlar iddiası ortaya çıktı

Narin'in cansız bedeni çuval içinde bulundu. Günlerce taşımışlar iddiası ortaya çıktı

Didem Arslan Yılmaz'dan dikkat çeken Narin iddiası geldi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni bu sabah Eğertutmaz Deresi'nde bir çuval içinde, üzeri taş ve ağaç dallarıyla kapalı olarak bulundu. Acı haber ülke genelinde büyük bir üzüntü yarattı.

aw283225-03.jpg"AİLE BİLİYORDU, SUSTULAR" İDDİASI

Show TV'de yayımlanan 'Vazgeçme' programının sunucusu Didem Arslan Yılmaz, Narin'in cansız bedeni bulunduğunda sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Yılmaz, aileyi yakından tanıdığını belirterek, "Aile biliyordu, sustular. Yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.

640xauto-73.webp

"GÜNLERCE TAŞINMIŞ" İDDİASI

Adli Bilişim Uzmanı İsa Altun, canlı yayında Narin'in cesedinin taşındığını öne sürdü. Altun, "Cesedi taşınmış. Köylerdeki kayıp insanlarda, genellikle yakın çevredeki insanlar üzerinde şüpheler yoğunlaşılır. Bu çocuğun cansız bedeni günlerce taşınmış, çünkü drone'lar ve arama kurtarma köpekleri bulamamıştı. Binlerce asker ve araştırmalara rağmen 19 gün boyunca çevrede hiçbir iz bulunamaması, yakın bir çevreyi işaret ediyor. Müşterek bir cinayet ihtimali söz konusu olabilir" dedi.

640xauto-74.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.