Narin'in cenazesinde imamın sözleri yürekleri dağladı. 'Burada yatan vicdanımızdır'

Narin'in cenazesinde imamın sözleri yürekleri dağladı. 'Burada yatan vicdanımızdır'

19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın cenaze namazında imamın sözleri tüyleri diken diken etti.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra dere kenarında cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran için cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı sırasında imamın söylediği sözler, katılanları derinden etkiledi.

aw283773-09.jpgNarin Güran’ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndan ağabeyi Baran Güran'a teslim edildikten sonra toprağa verildi. Tüm Türkiye'yi derinden etkileyen bu trajik olayın ardından gerçekleştirilen cenaze töreni, gözyaşlarına boğuldu.

aw283773-07-001.jpgCenaze namazını kıldıran imam, tören sırasında yaptığı konuşmada, "Bugün burada musallada yatan bizim vicdanımızdır, insanlığımızdır. Cenabı Hak bizi vicdan sahibi insanlardan eylesin. Ahlaklı insanlardan eylesin. İnşallah toplum olarak insanlığımızı yeniden hatırlarız. Narin'imiz cennettedir. Masum bir yavrumuz katledildi. Emin olun cennettedir.

aw283773-06.jpgBunun mutlaka hesabı sorulacaktır. Bu yavrumuzun cenazesini kılıyoruz, Allah'a nasıl hesap vereceğiz? Vicdanımız, insanlığımız... Bunu yeniden gözden geçirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.