Narin’in cenazesinde skandal hareket! Sosyal medyada tepki yağdı

Narin’in cenazesinde skandal hareket! Sosyal medyada tepki yağdı

Türkiye'nin yüreğini sızlatan Narin Güran cenazesinde AK Parti Milletvekilinin çevredekilerle fotoğraf çektirmesi sosyal medyada tepki çekti.

8 yaşındaki Narin Güran, 21 Ağustos’ta kaybolduktan sonra 19 gün süren yoğun arama çalışmaları sonucunda köyün yakınındaki bir dere yatağında çuval içinde ölü olarak bulundu. Narin’in amcası tutuklanırken, anne, baba ve ağabey gözaltında tutuluyor.

Narin Güran'ın otopsi işlemleri tamamlanarak cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı ve ailesine teslim edildi. Cenazenin, Narin’in hayatını kaybettiği Tavşantepe Köyü yerine Batı Karakoç Köyü'nden kaldırılması dikkat çekti.

Narin Güran'ın otopsi işlemleri tamamlanarak cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı ve ailesine teslim edildi. Cenazenin, Narin’in hayatını kaybettiği Tavşantepe Köyü'nde değil Batı Karakoç Köyü'nden kaldırıldı.

narin-cenaze-2276761.jpg

CENAZEDE FOTOĞRAF ÇEKİLDİ

Cenaze töreninde yaşananlar ise dikkatleri çekti. AK Parti Diyarbakır milletvekili Galip Ensarioğlu’nun, "Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var. Aileyle benim 40 yıllık dostluğum var" şeklindeki açıklamaları tepki çekmişti. Bugün ise AK Parti Diyarbakır milletvekili Suna Kepolu’nun, cenaze sonrası cami bahçesinde hatıra fotoğrafı çektirdiği görüldü.

640xauto.webp

Cenazeye katılan AK Parti Diyarbakır milletvekili Suna Kepolu’nun cami avlusunda hatıra fotoğrafı çektirmesi sosyal medyada tepkilere yol açtı.

kapak-134342.jpg

Narin’in cansız bedeninin bulunmasının ardından, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun yaptığı açıklamalar da geniş yankı uyandırdı. Ensarioğlu, "Tabii, soruşturma da gizlilik var. Ayrıca son aşamaya gelindi. Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var. Çünkü ailede, yani bizim dostlarımız, konu çok hassas bir düzeyde olduğu için onları çok fazla üzecek bir şey söylemek istemiyoruz. Ancak maalesef, minik Narin’in cansız bedenine ulaştıktan sonra onun üzerinden daha somut ve çok hızlı bir şekilde faillere ulaşmak üzereyiz. İnşallah birkaç gün içinde tüm yönleriyle sonuçlanır." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.