Narin'in katili cinayeti itiraf mı etti? Cinayet yeri detayı! Seri katiller gibi...

Narin'in katili cinayeti itiraf mı etti? Cinayet yeri detayı! Seri katiller gibi...

Narin'in katili cinayeti itiraf mı etti? Cinayet yeri detayı! Seri katiller gibi...

Narin Güran'ın cansız bedeninin, ekiplerin 19 gün süren aralıksız çalışmaları sonunda bulunduğu olay, birçok soru işaretini gündeme getirdi. İlk otopsi raporunda yer alan '15 gün' detayı, cinayetin seyrini değiştirdi. Bu durum, akıllara "Narin Güran'ın katili itiraf mı etti? Yoksa bir ihbar mı yapıldı?" sorularını getirdi. Katil ya da katillerin, küçük Narin’in bedenini günlerce saklayabilmesi ise dikkat çekti.

Küçük Narin’in kaybolduktan 19 gün sonra Diyarbakır’da evlerinden 3 kilometre uzaklıktaki derenin kenarında cansız bedenine ulaşılması, Türkiye’nin gündemini sarstı. Ekiplerin defalarca arama yaptığı bir bölgede cenazenin bu kadar geç bulunması ise birçok şüpheyi doğurdu.

"CENAZE AĞAÇ VE TAŞLARLA GİZLENMİŞ"

kayip-narin-in-amcasi-tutuklaniyor-mu-2366.jpg

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, küçük Narin’in cansız bedeninin dere kenarında, çuval içinde bulunduğunu açıkladı. Vali Zorluoğlu, "Cenaze, öldürüldükten sonra çuval içinde dere kenarına getirilmiş ve üzerine ağaç ve taşlarla şüphe uyandırmayacak şekilde kapatılmıştır" dedi.

CİNAYET YERİ ŞÜPHELERİ

Çuval detayı tartışma yaratırken, Emekli Emniyet Müdürü Haydar Özdemir, Narin’in öldürüldüğü yerin cenazenin bulunduğu bölge olmadığını belirtti. Özdemir, "Çuvalda bulunması, Narin’in başka bir yerde öldürülüp buraya taşındığını gösteriyor. Olayın asıl yeri burası değil" diye ekledi.

4c91d346-9rfr1htxz8z398f5oin9.jpeg

OTOPSİ RAPORUNDA '15 GÜN' DETAYI

İlk otopsi raporuna göre, Narin’in bedeni yaklaşık 15 gün boyunca suda kalmış. Bu bulgu, olayın soğukkanlılıkla ve planlı bir şekilde gerçekleştirildiğine dair şüpheleri güçlendirdi. Vali Zorluoğlu’nun açıklamasıyla bu detay birleşince, katil ya da katillerin profesyonel bir yaklaşım sergilediği düşüncesi öne çıktı.

İTİRAF MI İHBAR MI?

Narin’in cenazesinin bulunmasının ardından, bölgede günlerdir süren aramalara rağmen bedeni saklamayı başaran katil ya da katillerin bir ihbar ya da itiraf sonucu yakalandığı yönündeki iddialar güçlendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.