Narin'in katilini koruyan 2 kişi! Kapı kapı gezip sakın konuşmayın uyarısı

Narin'in katilini koruyan 2 kişi! Kapı kapı gezip sakın konuşmayın uyarısı

8 yaşındaki Narin Güran'ın vahşi cinayetini kimin işlediğini bulmak için soruşturmalarını sürdürüyor. Gözaltına alınan 2 kişi, köylüleri jandarma ve polise bilgi vermemeleri konusunda organize ettiği ortaya çıktı.

Türkiye, 8 yaşındaki Narin Güran'ın vahşi cinayetini kimin işlediğini bulmak için soruşturmalarını sürdürüyor. Otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra küçük kız, ailesi gözaltında olduğu için son yolculuğuna yalnız uğurlandı. Narin'in katilini bulmak amacıyla sürdürülen titiz soruşturmada, 24 kişi gözaltında tutuluyor. Sorgu sırasında bir kişi, Narin'in amcası Salim Güran'ın, küçük kızın cansız bedenini kendisine çuval içinde verip dereye gömmesini istediğini itiraf etti. Ayrıca, Narin'in öldürülmesi olayını örtbas etmeye çalışan iki kişi daha gözaltına alındı.

AMCA TUTUKLANDI

21 Ağustos’ta Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Köyü’nde kaybolan Narin Güran için köyde geniş çaplı arama çalışmaları yapıldı, ancak küçük kıza ulaşılamadı. Ailenin ve köylülerin suskunluğu yetkililerin şüphelerini artırırken, Narin'in ağabeyinin kolundaki diş izleri dikkat çekti ancak bu izlerin Narin'e ait olup olmadığı tespit edilemedi. Ağabey serbest bırakılırken, köy muhtarı ve Narin’in amcası Salim Güran gözaltına alındı.

ekran-goruntusu-2024-09-09-112218-002.png

Amca Salim Güran, Narin’i öldürmediğini ve arama çalışmalarına katıldığını söylese de, aracında yapılan incelemede küçük kıza ait DNA izlerine rastlandı. Ayrıca, olay günü telefonunun kapalı olması ve şüpheli davranışları dikkat çekti. Tüm bu delillerin ışığında savcılık, Salim Güran'ın 'kasten öldürme' suçlamasıyla tutuklanmasını talep etti ve amca cezaevine gönderildi.

NARİN GÜRAN'IN CANSIZ BEDENİNE DÜN ULAŞILDI

Narin Güran'ın cansız bedenine, 19 günlük arama ve soruşturma çalışmalarının ardından ulaşıldı. Bir ihbar üzerine, Narin'in evine yaklaşık 3 kilometre mesafedeki Eğertutmaz Deresi tekrar arandı. Yapılan incelemeler sonucunda küçük kız, bir çuval içinde ve üzeri taşlarla örtülmüş halde bulundu.ekran-goruntusu-2024-09-09-112536-001.png

Narin'in katilini bulmak için soruşturma derinleştirildi. Cansız bedenin bulunmasının ardından anne, baba, ağabeyler ve amcaların da aralarında olduğu 21 kişi gözaltına alındı. Devam eden sorgulamalar neticesinde 3 kişi daha gözaltına alındı ve toplamda 24 kişi sorguya alındı.

KATİLİ KORUYAN 2 KİŞİ KİM?

A Haber’de Sabah Gazetesi Haber Müdürü Nazif Karaman’ın paylaştığı bilgiye göre, gözaltına alınan 2 kişi, köylüleri jandarma ve polise bilgi vermemeleri konusunda organize etmiş. Köyde uzun süredir sessizlik hâkimken, bazı köylülerin cinayetle ilgili bilgi sahibi olduğu belirtiliyor. Bu iki kişinin kim olduğu ise hala araştırılıyor.

ekran-goruntusu-2024-09-09-141526-001.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.