Narin’in mezarı yeniden açıldı: Yürekler bir kez daha yandı

Narin’in mezarı yeniden açıldı: Yürekler bir kez daha yandı

Cesediyle aynı çuval içinde bulanan ve otopsi amacıyla İstanbul'a gönderilen Narin Güran’a ait kemik parçaları, işlemlerin tamamlanması sonrasında mezarı açılarak cenazenin yanına defnedildi.

21 Ağustos tarihinde Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın mezarı yeniden açıldı.

Narin'in cesediyle aynı çuval içerisinde bulunan ve ona ait olduğu öngörülen kaval kemiği ve diğer kemik parçaları otopsi işlemleri için sevk edildiği İstanbul'da yapılan incelemenin ardından tekrar Diyarbakır'a getirildi.

Kemikler, katili ya da katilleri hala tespit edilemeyen 8 yaşındaki Narin'in naaşının yer aldığı mezar açılarak defnedildi.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı mezarlıkta açılan Narin’in mezarı daha sonra yeniden kapatıldı.

narin-guranin-mezari-yeniden-acildi-yurekler-bir-kez-daha-yandi-blmc-cover-jpg.webpSORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Öte yandan Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma devam ediyor.

Soruşturmada kapsamında otomobilinde Narin'e ait DNA izleri bulunan amcası Salim Güran, itirafçı eden Nevzat Bahtiyar, Narin'in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran'ın da aralarında yer aldığı 12 kişi tutuklu bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.