Narin'in yengesi Hediye ile ilgili büyük şüphe! Eşi yokken eczaneden aldığı ilaç ortaya çıktı

Narin'in yengesi Hediye ile ilgili büyük şüphe! Eşi yokken eczaneden aldığı ilaç ortaya çıktı

Narin'in amcası Salim Güran ile arasında yasak aşk iddiaları gündeme gelen yenge Hediye Güran'ın, eşinin 1,5 ay evde olmadığı tarihlerde eczaneden gebelik önleyici ilaç aldığı ortaya çıktı.

21 Ağustos’ta Diyarbakır Tavşantepe köyünde kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bir derede çuval içinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti ile ilgili sıcak gelişme ortaya çıktı. Narin’in ölüm nedeni ve katili henüz belirlenememişken Narin’in yengesi Hediye Güran’ın eczaneden aldığı ilaç tespit edildi.

YENGE HEDİYE VE AMCA SALİM ARASINDA YASAK AŞK İDDİASI

Yenge Hediye Güran’ın amca Salim Güran ile arasında yasak aşk iddiaları gündeme gelmiş yenge Hediye ifadesinde bu iddiaları reddetmişti. Hediye Güran’ın, Narin’in annesi olan eltisi Yüksel Güran ile birlikte ilaç aldıkları eczaneye ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

EŞİ 1,5 AY EVDE YOKKEN ALDIĞI BELİRLENDİ

İlaç aldıkları güne dair eczanede yapılan inceleme sonucunda, Hediye Güran’ın ertesi gün hapı olarak bilinen gebelik önleyici ilaç aldığı, Yüksel Güran’ın da farklı ilaçlar aldıkları belirlendi. Dikkat çeken ayrıntı ise Hediye’nin eşi Fuat Güran’ın 1,.5 ay evde olmadığı tarihte gebelik önleyici ilacı aldığı belirlendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.