Ramazan ayinin gelmesiyle birlikte iftar için ne pişirsem telaşı da başladı. Türk mutfağının birbirinden lezzetli seçeneklerini sizin için derledik.
Ramazan ayı 1. gün iftar menüsü: Karnıyarık, pirinç pilavı, mercimek çorbası, salata
Ramazan ayı 2. gün iftar menüsü: Patates püre yatağında soslu tavuk, ezogelin çorbası, kırmızı biber mezesi, salata.
Ramazan ayı 3. gün iftar menüsü: Yoğurt çorbası, kuru fasülye, pirinç pilavı, cacık.
Ramazan ayı 4. gün iftar menüsü: Fırında sebzeli köfte, bulgur pilavı, mercimek çorbası, salata.
Ramazan ayı 5. gün iftar menüsü: Şehriyeli çorba, kabak ve biber dolması, salata, haydari.
Ramazan ayı 6. gün iftar menüsü: Beyti kebabı, yoğurt çorbası, sebzelir bulgur pilavı, yoğurt turşu.
Ramazan ayı 7. gün iftar menüsü: Ezogelin çorba, etli taze fasülye, pirinç pilavı, kaşık salata.
Ramazan ayı 8. gün iftar menüsü: Yoğurt çorbası dizme kebabı, patates püresi, mevsim salata.
Ramazan ayı 9. gün iftar menüsü: Etli nohut, pirinç pilavı, şehriye çorbası, cacık.
Ramazan ayı 10. gün iftar menüsü: Tavuk çorbası, bezelyeli patetes yemeği, sebzeli bulgur pilavı, salata.
Ramazan ayı 11. gün iftar menüsü: Yeşil mercimek çorbası, Çökertme kebabı yanına yoğurt.
Ramazan ayı 12. gün iftar menüsü: Mantar çorbası, Patlıcan musakka, pirinç pilavı, salata.
Ramazan ayı 13. gün iftar menüsü: Izgara köfte, fırın patates, domates çorbası, havuç salatası.
Ramazan ayı 14. gün iftar menüsü: Şehriyeli tavuk çorbası, bamya yemeği, fırın makarna, salata.
Ramazan ayı 15. gün iftar menüsü: Etli sebzeli güveç, haydari, pirinç pilavı, cacık.