Ramazan ayinin gelmesiyle birlikte iftar için ne pişirsem telaşı da başladı. Türk mutfağının birbirinden lezzetli seçeneklerini sizin için derledik.
Ramazan ayinin gelmesiyle birlikte iftar için ne pişirsem telaşı da başladı. Türk mutfağının birbirinden lezzetli seçeneklerini sizin için derledik.
Ramazan ayı 1. gün iftar menüsü: Karnıyarık, pirinç pilavı, mercimek çorbası, salata
Ramazan ayı 2. gün iftar menüsü: Patates püre yatağında soslu tavuk, ezogelin çorbası, kırmızı biber mezesi, salata.
Ramazan ayı 3. gün iftar menüsü: Yoğurt çorbası, kuru fasülye, pirinç pilavı, cacık.
Ramazan ayı 4. gün iftar menüsü: Fırında sebzeli köfte, bulgur pilavı, mercimek çorbası, salata.
Ramazan ayı 5. gün iftar menüsü: Şehriyeli çorba, kabak ve biber dolması, salata, haydari.
Ramazan ayı 6. gün iftar menüsü: Beyti kebabı, yoğurt çorbası, sebzelir bulgur pilavı, yoğurt turşu.
Ramazan ayı 7. gün iftar menüsü: Ezogelin çorba, etli taze fasülye, pirinç pilavı, kaşık salata.
Ramazan ayı 8. gün iftar menüsü: Yoğurt çorbası dizme kebabı, patates püresi, mevsim salata.
Ramazan ayı 9. gün iftar menüsü: Etli nohut, pirinç pilavı, şehriye çorbası, cacık.
Ramazan ayı 10. gün iftar menüsü: Tavuk çorbası, bezelyeli patetes yemeği, sebzeli bulgur pilavı, salata.
Ramazan ayı 11. gün iftar menüsü: Yeşil mercimek çorbası, Çökertme kebabı yanına yoğurt.
Ramazan ayı 12. gün iftar menüsü: Mantar çorbası, Patlıcan musakka, pirinç pilavı, salata.
Ramazan ayı 13. gün iftar menüsü: Izgara köfte, fırın patates, domates çorbası, havuç salatası.
Ramazan ayı 14. gün iftar menüsü: Şehriyeli tavuk çorbası, bamya yemeği, fırın makarna, salata.
Ramazan ayı 15. gün iftar menüsü: Etli sebzeli güveç, haydari, pirinç pilavı, cacık.