Nenad Bjelica'dan Trabzonspor yorumu: Sorunları çözeceğiz

Nenad Bjelica'dan Trabzonspor yorumu: Sorunları çözeceğiz

Trabzonspor'un teknik direkötür Nenad Bjelica, gerçekleştirilen basın toplantısında Trabzonspor ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Hulusi YILMAZ / KAMU SON HABER

Sivasspor ile karşılaşmasında 4-1 yenilgiye uğrayan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig''in 30''uncu haftasında beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı.

Maç sonrasında düzelenen basın toplantısında konuşan Nenad Bjelica, takımının en önemli oyunculara sahip olduğunu belirterek, "Önümüzde oynayacağımız maçlar var. Kısa sürede sorunları çözebilmek mümkün değil ama sorunları çözeceğiz" dedi.

Sivasspor''u kutlayarak konuşmasına başlayan Bjelica, “Sivasspor’u kutlayarak sözlerime başlamak istiyorum. Hak ettikleri galibiyet aldılar. Biz de 10 kişi kaldıktan sonra maçta varlık gösteremedik. Yaklaşık 70 dakika 10 kişi oynadık. Genç oyuncular oyuna girdikten sonra ikinci yarının son anlarına doğru topun hakimiyeti bizdeydi. Önümüzde çok iş ve yapmamız gereken çalışmalar var. Bunları analiz ederek çok daha iyisini yapmaya çalışacağız. Buraya gelmeden önce tanıdığım insanlar vardı. Herkes bu kulübün büyük bir kulüp olduğundan bahsetti. Bizim takımımız önemli oyunculara sahip. Önümüzde oynayacağımız maçlar var. Kısa sürede sorunları çözebilmek mümkün değil ama sorunları çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.