Netflix'te izlenebilecek en iyi 5 korku filmi 'Bu filmler uykunuzu kaçıracak'

Netflix'te izlenebilecek en iyi 5 korku filmi 'Bu filmler uykunuzu kaçıracak'

Film izlemek favori aktivitelerinizden biri ise ve özellikle korku filmlerini tercih ediyor ancak son zamanlarda tüylerinizi diken diken edecek kaliteli filmler bulamıyorsanız bu haber sizi ilgilendiriyor.Netflix'te izlenebilecek en iyi 5 korku filmi...

Film seçerken gerçekten izlediğinize değenecek bir film bulmak bazen zor olabiliyor. İzlediğiniz filmin size zaman kaybettirmemesi için film eleştirmenlerinden tam puan alan, bir süre aklınızdan çıkmayacak filmleri bu listeye dahil ettik. Yıllardır korku filmi izleyen, film severlerin bile tüylerini ürpertecek bir korku filmi listesi hazırladık...

hiis.jpg

His House

Mülteci bir çift, savaşın parçaladığı Güney Sudan'dan ürkütücü bir kaçış yapar. Ancak daha sonra yerin altında bir şeytanın gizlendiği bir İngiliz kasabasındaki yeni hayatlarına uyum sağlamak için mücadele ederler.

annebell.jpeg

Annabelle

Yönetmenliğini John R. Leonetti, yapımcılığını James Wan'in yaptığı ve senaryosunu Gary Dauberman'in yazdığı izleyicilerden ve eleştirmenlerden tam not alan bir seri. Annabelle adlı oyuncak bebeğin John Form tarafından eşi Mia'ya hediye alması ile başlayan film bir dizi lanetli olayla devam ediyor.

netf.jpeg

Gerald's Game

Güzel bir hafta sonu geçirmek isteyen Jessie ve Gerald, ıssız bir göl evine giderler. Huzur dolu geçen zamanlarına biraz da eğlence katmak için seks oyunu oynayan çiftin hayatı birden kabusa dönüşür. Bir kaza sonucu Gerald öldüğünde, Jessie elleri yatağa kelepçeli bir haldedir. İçinde bulunduğu durumdan kurtulmaya çalışan Jessie, ilerleyen saatlerde odanın içinde bir başkasının daha olduğunu düşünmeye başlar.

caalll.jpg

The Call

Bir seri katil 20 yıl sonraki gelecekte yaşayan bir kadınla aynı evdeki telefondan iletişim kurar. Ama kendi kaderini değiştirmek için onun geçmişiyle ve hayatıyla oynar.

dont-listen.jpg

Don't Listen

Daniel ailesiyle taşındığı yeni bir evde yaşadığı trajedinin ardından bir hayaletin yardım çağrısını duyar ve ünlü paranormal olay uzmanını bulmak için harekete geçer.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.