Nihal Candan duruşmada Bahar Candan'a böyle seslendi! Engin Polat'ı örnek gösterdi

Nihal Candan duruşmada Bahar Candan'a böyle seslendi! Engin Polat'ı örnek gösterdi

Yargılanmasına devam eden Candan kardeşlerden Nihal, duruşmada Bahar Candan'a seslenerek Engin Polat'ı örnek gösterdi.

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 sanığın yargılandığı davada tutuklu sanık Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün tahliye edildi. Dava 19 Aralık'a ertelendi.

NİHAL CANDAN'DAN ENGİN POLAT ÇIKIŞI

Sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan, 'kara para aklama' ve 'suç örgütüne üye olma' suçlamalarıyla yargılanmaya devam ediyor. Duruşma sırasında, kardeşi Bahar Candan’a destek veren Nihal Candan, "İyiye gidiyor; Engin Polat çıktı, sen de çıkacaksın" dedi.

kapak-155907.webp

DURUŞMA DETAYLARI BELLİ OLDU

Bugünkü duruşmada, 6. sanık Ahmet Yasin Çelik'in savunmasının alınmasının ardından, tutuklu sanık Bahar Candan jandarma eşliğinde mahkeme salonuna getirildi. Bahar ve Nihal Candan kardeşler mahkeme salonunda birbirlerini görünce selamlaştı. Nihal Candan, kardeşi Bahar’a destek olmak amacıyla, “İyiye gidiyor. Engin Polat çıktı, sen de çıkacaksın” şeklinde konuştu.

Nihal Candan, adliyeye avukatlarıyla birlikte gelirken, kendisine yöneltilen soruları cevapsız bıraktı. Tutuklu sanık Bahar Candan ise henüz adliyeye getirilmedi. 4 Eylül Çarşamba günü görülen ilk duruşmada, 5 sanığın ifadesi alınmış ve duruşmaya ara verilmişti.

766133image1.jpg

NE OLMUŞTU?

Gülnihal Çiçek olarak da bilinen sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan, 16 Kasım 2023 tarihinde 'kara para aklama' ve 'suç örgütüne üye olma' suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Cezaevinde sağlık sorunları yaşayan Nihal Candan, 37 kiloya düşmesinin ardından tahliye edilmişti. Candan kardeşlerin de aralarında bulunduğu 22 sanık, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianame kapsamında Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ikinci kez hakim karşısına çıkıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.