Nur Sürer’den o sözlere sert çıkış! Nikahtan sonra otobüse binmesi çok konuşulmuştu

Nur Sürer’den o sözlere sert çıkış! Nikahtan sonra otobüse binmesi çok konuşulmuştu

Meriç Aral ile Serkan Keskin'in nikahına katılan ünlü oyuncu Nur Sürer, nikah sonrası otobüs durağına geçince çok konuşulmuştu. O paylaşımlara sert çıktı.

Meriç Aral ve Serkan Keskin, 7 yıllık ilişkilerini dün akşam Etiler'de düzenlenen bir törenle evlilikle taçlandırdı. Ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katıldığı bu özel geceye birçok ünlü isim de katıldı. Aile dizisinin yıldızı Nur Sürer de davetliler arasındaydı.

Gece sonunda Nur Sürer'in otobüs durağında bekleyip belediye otobüsüne bindiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Bu görüntülerin çok konuşulmasının ardından ünlü oyuncu sessizliğini bozarak, durumu eleştirip, "Çok ayıpladım" ifadelerini kullandı.

Meriç Aral ve Serkan Keskin'in mutlu gününe katılanlar arasında birçok ünlü isim bulunurken, Sürer’in bu doğal hareketi sosyal medyada oldukça yankı buldu.

66ec5c70cc6dd5549168f4ee.webp

DÜĞÜN ÇIKIŞI BELEDİYE OTOBÜSÜNE BİNDİ

Ünlü oyuncu çift Meriç Aral ile Serkan Keskin’in düğünlerine katılmasının ardından eve dönmek için belediye otobüsünü tercih eden oyuncu Nur Sürer’i görenler şaşkınlıklarını gizleyememiş, Sürer’in duraktaki fotoğrafları sosyal medyada paylaşılmış ve yorumlar gelmişti.

640xauto.webp

Etiler’de kıyılan nikah töreninin sonrasında, mekana 100 metre ileride bulunan otobüs durağına geçen oyuncu, toplu taşıma aracı beklemeye başlamıştı.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Nur Sürer, toplu taşıma kullanırken görüntülenmesi üzerine sosyal medyada büyük yankı uyandıran durum hakkında Odatv'ye açıklamalarda bulundu. Sürer, sık sık otobüse ve metroya bindiğini belirterek, bu durumun neden bu kadar konuşulduğunu anlayamadığını dile getirdi. "Niye konuşuluyor, normal bir şey. Bütün Türkiye biniyor. Ben hep biniyorum, ilk defa gördüler. Beşiktaş'a metro açılsa yeryüzüne çıkmayacağım. Ben sürekli metro kullanan biriyim, herkes gibi. Bu nedir, bu kadar olay oldu?" şeklinde konuşan Sürer, olayın, Meriç Aral ve Serkan Keskin'in düğününün önüne geçmesine şaşırdığını ifade etti.

nur-surer-aile-jpeg.webp

“BEN BİNİYORUM SÜREKLİ”

Oyuncuların toplu taşımaya binmesinin normal bir şey olduğunu söyleyen Sürer, ayrıca gece saatleri olduğu için otobüsün boş olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Bir arkadaşım iletti. Güldüm kendi kendime. En konforlu yanı neydi biliyor musunuz? O saatte 4 kişi vardı, çok rahat geldim, boştu. Ben biniyorum sürekli. 'Nur Sürer düğünden çıktı da bindi de' falan... Belediye otobüsüne oyuncular binmeyecek diye bir şey yok.”

kapak-201146.jpg

'ÇOK AYIPLADIM'

Sürer, bu konunun ciddi olayların önüne geçtiğini ifade ederek, “Başka şeylerle ilgilenseler... 2 yaşında bebek, vücudunda ısırıklar... Öbür tarafta bir çocuk ölüyor, bir ay içinde nasıl öldürüldüğü belli değil. O yüzden benim otobüse binmemin konuşulması benim çok ayıbıma gitti. Bu kadar sorun olan ülkede benim belediye otobüsüne binmemin çekilmesini çok ayıpladım” dedi.

fvxc3oah9ucqhzk0f8kg5a.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.