Nurgül Yeşilçay’dan ince gönderme! Engin Polat’ın tahliyesi sonrası kendisini tutamadı

Nurgül Yeşilçay’dan ince gönderme! Engin Polat’ın tahliyesi sonrası kendisini tutamadı

Kara para aklama suçlamasıyla 10 aydır tutuklu bulunan Engin Polat'ın dün tahliye edilmesi büyük tartışmalara yol açarken, oyuncu Nurgül Yeşilçay da bir mizansenle sessizliğini bozdu.

Engin Polat ve diğer 3 sanığın tahliye edilmesinin ardından, cezaevinde hiçbir tutuklunun kalmaması sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı, adalet sistemine yönelik eleştirilerini dile getirirken, Nurgül Yeşilçay da bu duruma sessiz kalmayarak adaletin sorgulanır hale geldiğine dikkat çekti.

dilan-polat-min.png

"ADALET YA UNUTMUŞUZ"

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren, esprili videolar paylaşan ünlü oyuncu, bu kez adalet arayışında bulunduğu videosunu paylaştı. Bulmaca çözdüğü mizanseni paylaşan Yeşilçay, Polatların tahliyesine anlamlı ve ince bir göndermede bulundu.

Yeşilçay, “Soruyorum; hak, hukuka uygunluk, hakkı gözetme ne?" diyerek "Adalet" kelimesini hatırlamaya çalıştı. “A ile başlıyor” deyip düşünmeye başlayan Yeşilçay, daha sonra ‘adalet’ kelimesini buluyor.

nurgul-yesilcay-dan-polatlarin-tahliyesine-en-17795739-2814-m-001.webp

Yeşilçay, videonun devamında kelimeyi hatırladığını ifade ederek “Adalet ya aman be unutmuşuz” dedi. Paylaşımına not da düşen Yeşilçay, bu notta “Unuttuğumuz bazı şeyler. Gitgide hatırlamakta daha da zorlanacağız gibi” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.