Nwakaeme'nin yerine gelmişti! Trabzonspor'dan yaylım ateşi

Nwakaeme'nin yerine gelmişti! Trabzonspor'dan yaylım ateşi

Trezeguet'nin Galatasaray-Trabzonspor derbisindeki performansı olay oldu. Maç boyunca etkisiz bir görüntü sergileyen oyuncunun yaptırdığı basit penaltı bardağı taşıran son damla oldu. Trezeguet için Trabzonsporlu taraftarlar sosyal medyada yüzlerce paylaşım yaptı. İşte detaylar…

Trabzonspor''un bu sezonki en golcü ismi olan Trezeguet, Galatasaray derbisinde tel tel döküldü. Basit top kayıpları ve sorumsuz davranışlarıyla dikkat çeken Mısırlı, taraftarların hışmına uğradı. Sosyal medyada Trezeguet için ağır ifadeler kullanıldı.

TREZEGUET TRABZONSPORLULARI ÇİLEDEN ÇIKARDI

Galatasaray derbisinde adeta yokları oynayan Trezeguet, Trabzonsporlu taraftarları çıldırttı. Top kayıpları ve lakayt tavırlarıyla göze batan oyuncu, Bordo-Mavililer adına sahanın en kötü isimlerinden biri oldu. Trezeguet''nin derbide sebep olduğu penaltı ise bardağı taşıran son damla oldu.

PENALTIYA DA SEBEP OLDU

Trezeguet derbinin ikinci yarısında Yunus Akgün''ün ayağına basarak son derece basit bir penaltıya sebep oldu. Oyuncu kötü performansının yanında bir de penaltıya sebep olunca Trabzonsporlu taraftarlarca kızağa çekildi. Twitter''da Trezeguet için yüzlerce paylaşım yapıldı.

BAZI TARAFTARLAR TREZEGUET''NİN BİLETİNİ KESTİ

Trabzonsporlu taraftarlar Trezeguet''nin umursamaz ve sorumsuz tavırlarına dikkat çekti. Bazı taraftarlar ise Trezeguet ile yolların ayrılması gerektiğini belirtti. Kötü oyununa rağmen Mısırlı futbolcunun 90 dakika sahada kalması göze çarpan bir diğer detaydı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.