O bankaya gelene 25 bin TL ödenecek. Son 9 gün

O bankaya gelene 25 bin TL ödenecek. Son 9 gün

İş Bankası, yaz aylarında faizsiz nakit avans kampanyası başlattı.

Bu özel kampanya, bankaya İşCep "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle katılan yeni müşterileri hedefliyor. Kampanya kapsamında, müşteriler 300 TL ile 25.000 TL arasında faizsiz avans kullanabilecekler.

Faizsiz taksitli nakit avans kampanyası, 2-3 ay vadeli ödemeler için geçerli olup, sadece İşCep ve Maximum Mobil kanallarından kullanılabilecek. Müşteriler, kampanyadan yararlanabilmek için istedikleri tutarı seçebilecekler.

Kampanya koşulları gereği, müşteri limitinin %25'i kadar avans kullanılabilecek ve en fazla 25.000 TL'ye kadar avans alınabilecek. Avanslar azami iki seferde ve toplamda belirlenen tutarı geçmeyecek şekilde kullanılabilecek.

Kampanya, 01.07.2024 ile 31.07.2024 tarihleri arasında geçerli olup, İşCep "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle yeni müşteri olanlar kampanyadan yararlanabilecekler. Kampanyadan her müşteri yalnızca bir kez faydalanabilecek.

İş Bankası'nın bireysel kredi kartları kampanyaya dahil edilirken, ticari kredi kartları, aidatsız kredi kartı, vergi kartı, bayi kartı ve KGF kartları kampanya kapsamında yer almıyor. Banka, kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.