O burçları zor günler bekliyor

O burçları zor günler bekliyor

Ağustos ayında yaşanacak olan Venüs gerilmesi bazı burçları çok fazla etkileyecek.

Astrologlar ağustos Venüs retrosu sırasında bazı burçların olumsuz etkileneceğini belirtti.

Hayatları üzerindeki potansiyel etkileri açıklayan astrologlar önümüzdeki ay bu gelişmeden en çok etkilenecek 4 burcu şöyle sıraladı:

KOVA BURCU

Gerileme döneminde çeşitli olumsuz duygular yaşaması muhtemel olan kovaların ilişki sorunları ortaya çıkabilir ve partnerler, arkadaşlar veya eşlerle çatışmalara yol açabilir. Etkiyi en aza indirmek için, Kovalar ortaya çıkabilecek sorunları çözmek için iletişim ve anlayışa odaklanmalıdır.

kova-fas.jpg

ASLAN BURCU

Kararsızlıklar ve özgüven sorunları bu dönemde su yüzüne çıkabilir. Astrologlar, bu aşamayı sorunsuz bir şekilde atlatmak için Aslan burcu bireylerine başkalarının fikirleri hakkında aşırı endişelenmemelerini tavsiye ediyor. Kendilerine sadık kalmak, Venüs gerilemesi sırasında zorlukların üstesinden gelmenin anahtarıdır.

20-kasim-2018-gunluk-burc-yorumlari-1542673866499.jpg

BOĞA BURCU

Gerileme, özellikle çözülmemiş konularla ilgili iç çatışmaları tetikleyebilir. Ancak, aşk hayatlarında önemli değişikliklere tanık olmaları muhtemel olduğundan Boğa burcu için her şey kıyamet ve kasvet olmayacaktır. Bu dönem büyüme ve iyileşme için bir fırsat sunuyor.

boga-burcu-2020de-neler-yasiyor-1585404696.jpg

AKREP BURCU

Kariyer hedefleri doğrultusunda çalışırken kendilerini bir öz inceleme süreci içinde bulabilirler. Düşüncelerini ve ideallerini dikkatli bir şekilde analiz etmelerini gerektirerek uygun adımları atmalarını sağlar. Akrepler arzuları üzerine düşünerek, gerileme döneminde profesyonel yaşamlarında önemli adımlar atabilirler.

akrep-burcu-ve-dogal-taslari-jpeg.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.