Eşinin ihaneti böyle ortaya çıktı! O dövme başını yaktı

Eşinin ihaneti böyle ortaya çıktı! O dövme başını yaktı

Sosyal medyada eşinin ihanetini tek bir işaretten anlayan eş, detayları paylaşınca büyük ilgi gördü.

Reddit'te bir kullanıcı, eşinin yeni dövmesinin ardından kendisinin aldatıldığını düşündüğünü paylaştı. İsmini sosyal medyada açıklamak istemeyen bu kişi, eşinin dövme konusunda genellikle ilgisiz olduğunu belirtti ve yeni dövmesinin bir ipucu sunduğunu savundu.

fa270ad1ddb57284414ed517e8d2c1fa.jpg

‘SEVGİLİ DÖVMESİ GİBİ’

Sosyal medya kullanıcısı, eşinin ve arkadaşının benzer dövmelere sahip olduğunu ve bu dövmelerin "sevgili dövmesi" gibi göründüğünü ifade etti. Karısının, arkadaşında da bulunan dövmesiyle özdeşleşen bir dövme yaptırdığına dikkat çeken kullanıcı, “Karımın yeni dövmesini gördüğümde, beni arkadaşım ile aldatıyor olduğuna inandım. Çünkü arkadaşımda da eşimle aynı dövme vardı; Jessie ve James karakterleri gibi, Pokémon temalı dövmelerdi. Eşim ve arkadaşımın anime veya video oyunu meraklısı olmadıklarını biliyorum ama görünüşe göre cumartesi sabahları çizgi filmleri izleyip nostalji yaşamak istemişlerdi ve bu yüzden dövme yaptırmışlar” dedi.

maxresdefault.jpg

SOSYAL MEDYADAN DESTEK GELDİ

Sosyal medyada birçok kullanıcı, adamın endişelerini anladıklarını ve eşinin başka biriyle aynı dövmeyi yaptırmasının, özellikle kendi kocasıyla aynı dövmeyi yaptırmamasının, şüphe uyandırıcı olduğunu belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.