Oğlunun arkadaşının evini bastı

Oğlunun arkadaşının evini bastı

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir anne, oğlunun kötü alışkanlıklara sürüklenmesine neden olduğunu düşündüğü arkadaşının evine giderek olay çıkardı.

Kadifekale Mahallesi'nde yaşanan olayda, anne ve ailesi, evlatlarının uyuşturucuya bulaştırıldığını öne sürerek sorunlu bir aileyle tartışmaya girdi. Daha önce birçok kez polis baskınına uğramış ve mahallede sık sık kavgalarla gündeme gelmiş olan bu evin önünde, anne ve ailesi duruma tepki gösterdi.

aw290754-02.jpg

Olay anı, mahalle sakinlerinden biri tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, anne ve yakınlarının, bu ailenin gençlerden uzak durması gerektiğini vurgulayarak mahalleyi terk etmelerini istediği duyuluyor. Tartışma sırasında gerilim yükselirken, polis ve bekçi ekiplerinin müdahalesiyle ortam yatıştırılmaya çalışıldı. Söz konusu evde yaşayan genç, "Ben mi çağırdım sizi buraya?" diyerek kalabalığa karşılık vermeye kalkıştı ancak bekçilerin araya girmesiyle evine götürüldü. Olay sırasında bir gencin elinde bıçak bulunduğu da fark edildi.

aw290754-04.jpg

Sonuç olarak, öfkeli aile polis ve bekçiler tarafından sakinleştirildi ve durumla ilgili şikayette bulunmak üzere karakola götürüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.