Okan Buruk acı gerçeği itiraf etti

Okan Buruk acı gerçeği itiraf etti

Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına varan milli futbolcu Oğuz Aydın, imzayı atmak için İstanbul’a geldi. Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, bu transferin acı gerçeğini itiraf etti.

Fenerbahçe kulübü, Corendon Alanyaspor ve Oğuz Aydın ile transfer görüşmelerine başladığını resmen açıkladı.

23 yaşındaki milli futbolcu Oğuz Aydın, anlaşma için İstanbul’a geldi. Amsterdam’dan tarifeli uçakla İstanbul Havalimanı’na gelen genç oyuncu, yolcu terminalinden çıkış yaptı.

Ailesiyle birlikte İstanbul’a gelen Oğuz Aydın, kendisini bekleyen özel araçla alandan ayrıldı. Oğuz Aydın’ın Fenerbahçe’ye transfer konusunda acı gerçeği itiraf etti.

Okan Buruk konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında, “Oğuz Aydın konusunu, elimizde 7-8 kanat oyuncusu var. Sayımızın en yüksek olduğu yer. Oraya bir transfer daha yapmak çok mantıklı bir şey değildi. Biz de istedik ama yer verme şansımız yoktu.” Şeklinde konuştu.

Transfer döneminde, ismi Beşiktaş ve Galatasaray ile de anılan sağ kanat oyuncusunun, yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra, kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.