Okan Buruk hedef gösterdi! Dev transfer operasyonu resmen başladı

Okan Buruk hedef gösterdi! Dev transfer operasyonu resmen başladı

Galatasaray, önümüzdeki sezon yabancı kontenjanının da düşecek olması nedeniyle 3 isimle yollarını ayırmayı planlarken, yeni isimlerle de imza atmayı hedefliyor. İşte Okan Buruk’un o listesi…

Önümüzdeki sezon kulüplerin 14 kişilik yabancı kontenjanını 12'ye indirilmesi zorunlu hale getirilirken, toplam kadro sayısı ise 30'dan 26'ya düşürüldü. Galatasaray yönetimi önceliği kadro şişkinliği ve maaş bütçesini azaltmak olarak belirlerken, beklentileri karşılayamayan isimlere de uygun teklifler gelmesi halinde yollar ayrılacak.

Picture background

Bu kapsamda, Tete, Wilfried Zaha ve Sergio Oliveira’nın takımdan gönderilmesi beklenirken, bütçede de büyük bir rahatlama olacak. Galatasaray’da yıldız isimlerin yerine gelecek futbolcular da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Bu kapsamda Okan Buruk ve Dursun Özbek’in takımda görmek istediği futbolcular da ortaya çıkmaya başladı.

Picture background

Takımdan ayrılan oyuncuların yerlerini doldurmak ve yerli alternatifini arttırmak isteyen Galatasaray yönetimi, Alanyaspor forması giyen Oğuz Aydın’ı transfer listesinin başına ekledi. Sarı kırmızılıların bu transferi gerçekleştirmek için bir miktar para + takas formülüyle transfer masasına oturacağı bilgisi elde edilirken, Galatasaray başkanı Dursun Özbek bu transferle özel olarak ilgileniyor.

Picture background

Sacha Boey sonrası sağ bek bölgesini Serge Aurier ile doldrurmayı başaran Galatasaray, oyuncuyla yola devam etmeme kararı aldı. Bu bölge için Manchester United’ta forma giyen Aaron Wan-Bissaka düşünülürken, 26 yaşındaki futbolcuyla transfer görüşmeleri de hız kazandı. Bir yandan da Torreira'ya partner arayan Okan Buruk, Monaco forması giyen Youssouf Fofana’nın transfer konusunda baskısını sürdürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.