Okan Buruk sudan çıkmış balığa döndü

Okan Buruk sudan çıkmış balığa döndü

Galatasaray’ın başında bulunan tecrübeli teknik direktör Okan Buruk, Parma mağlubiyeti sonrasında flaş açıklamalarda bulundu.

Galatasaray, hazırlık maçında karşılaştığı İtalya Serie A ekibi Parma’ya 2-0’lık bir skorla mağlup olarak büyük bir şok yaşadı.

Picture background

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında Galatasaray’ın başında bulunan deneyimli teknik direktör Okan Buruk bazı açıklamalarda bulundu.

Milli takımdan dönen futbolcular ve Parma ile oynanan hazırlık maçı hakkında konuşan Okan Buruk, “Burada iki maç planlamıştık. Buranın özelliği milli oyuncuların bize katılması. Bazıları hazır geldi, bazıları tam hazır gelmedi. Çok yüksek bir maç sayısı oynadılar. 15 günlük tatil sonrası buraya geldiler. Onları psikolojik ve fiziksel olarak hazır hale getirmek istiyoruz. Hem onlar hem de Icardi için. Icardi bugün maçın uzun süresinde yer aldı. Onlar için iyi bir antrenman oldu. Maça gelirsek ilk yarı daha derli topluyduk. Kaybettiğimiz toplar ilk yarı daha azdı. İkinci yarı bunların sayısı artınca çok fazla pozisyon verdik. Bir önceki maçı kazanmıştık. Önceki maç daha yüksek tempodaydı. İstediğimiz gibi bir kamp oldu. Haftaya oynayacağımız Süper Kupa maçına performans olarak daha iyi bir şekilde çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Picture background

OKAN BURUK SUDAN ÇIKMIŞ BALIĞA DÖNDÜ

UEFA’dan 2 maç ceza aldığını ve Şampiyonlar Ligi Play-Off turundaki iki maçta da sahada yer alamayacağını hatırlatan başarılı teknik adam Okan Buruk, “Sparta Prag maçı sonrası birbirimizin alanlarına girdik. Benim hatam elbette. Ancak hakaret, temas bir şey yok. Bana 2 maç ceza verildi. Play-off maçlarında cezamızı çekeceğiz. Galatasaray'da son 2 senede her maçta sahada oldum. İlk kez böyle bir şey yaşayacağım.” Şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.