Okan Buruk'tan Serhat Akın'ın vurulması hakkında açıklama geldi. 'Kimin yaptırdığı ortaya çıkmalı'

Okan Buruk'tan Serhat Akın'ın vurulması hakkında açıklama geldi. 'Kimin yaptırdığı ortaya çıkmalı'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa maçı öncesi Serhat Akın'a yapılan saldırıya dair açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa maçı öncesinde yaptığı açıklamalarda, geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan Serhat Akın hakkında da konuştu.
Buruk, bu tür olayların futbol dünyasında yeri olmadığını vurguladı ve saldırının arkasında kimin olduğunu bulmanın önemine dikkat çekti.

"Futbolun içerisinde istemediğimiz Serhat Akın'a, milli oyuncuya yapılan saldırı... Eleştiri, konuşma, birçok şey oluyor ve olacak. Bu tür yorumcuyu susturmak ve ona yapılacak bir şey istemeyiz. Şiddet bir an önce bitmeli. Yapanlar yakalandı ama kimin yaptırdığı ortaya çıkmalı."

MAÇ ÖNCESİ TAKIMLA İLGİLİ KONUŞTU

Öte yandan takımla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Buruk, "Son idmanda testler yaptık, bazı oyuncularımızın özellikle 4 maç oynayan oyuncularımızı başlatmadık. Oyun içinde onlara şans verebiliriz. Bizim sistemimiz 4-4-2'ye zaten yakın. Dries Mertens savunmaya yardım ediyor. Mauro Icardi ve Victor Osimhen de bunu yapabilirler. Bütün oyuncularım çok değerli ve özel. Kadro yaparken bazen zorlanıyoruz. Bu zorluklar kadroyu oluşturma nedenimiz. Oyuncularımız istekli. Roland Sallai ilk maçına çıkıyor, Elias Jelert ilk maçına çıkıyor. Moralliyiz, hem oyun ve hem de sonuç olarak iyi gidiyoruz" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.