Önce öldürdü sonra kalbini tavada kızartıp yedi! O yamyam serbest kaldı

Önce öldürdü sonra kalbini tavada kızartıp yedi! O yamyam serbest kaldı

Kurbanının kalbini elleriyle söküp tavada kızartarak yedi. Üstelik o anları videoya kaydetti. O yamyam serbest bırakıldı.

Rusya'da 25 yıl hapis cezasına çarptırılan ve üç kişiyi öldürdükten sonra kurbanlarından birinin kalbini yiyen Dmitry Malyshev, Rusya-Ukrayna savaşına katılmak için serbest bırakıldığında büyük endişe yarattı. Malyshev'in memleketine geri dönmesiyle köy sakinleri korku içinde kaldı.

640xauto.webp

36 yaşındaki Malyshev, iki kişiyi acımasızca öldürmek ve bir kurbanının kalbini yemek suçlarından hüküm giymişti. Ancak Rusya'nın, katiller, tecavüzcüler ve şiddet suçlularını askere alan bir karar kapsamında serbest bırakıldı ve "Fırtına V" olarak bilinen Savunma Bakanlığı'na bağlı özel birime katıldı.

Malyshev'in cepheden dönmesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok kişi "Acaba bir sonraki yiyeceği kim olacak?" şeklinde korku dolu yorumlar yaparak endişelerini dile getirdi.

1-pay-dmitry-malyshev-1-east2west-news.webp

SAVAŞTAN KÖYÜNE GERİ DÖNDÜ

Dmitry Malyshev, 25 yıllık hapis cezasının kalan 17 yılı silinerek serbest bırakıldı ve Rusya-Ukrayna savaşında yer aldıktan sonra Volgograd yakınlarındaki Rakhinka köyüne geri döndü.

Köylüler, Malyshev'in dönüşüyle büyük bir korkuya kapıldı. Serbest bir şekilde köyde dolaşan Malyshev'in döndüğünü köy muhtarı Fyodor Kadovba doğrulayarak, "Onunla şahsen konuştum, dükkanda karşılaştık ve merhabalaştık" dedi.

yju5mjkwdgs0vztzrax7hncpbwmcvxviibd3serga1jltwimahs8gdbfikqmbswanei9rbsbdgslxgicwlg9ayzfiqsswdwhn1aprq5boghtux1srhjodzayevndq3rtmwz8r14wawhgdh9tw0a-dndi.webp

O ANLARI KAYDA ALDI

Malyshev, geçmişte üç kurbanından birini öldürdükten sonra kalbini çıkarıp baharatlayarak kızartmış ve bu korkunç eylemi kameraya kaydetmişti. Tüyler ürperten detayları paylaşan Malyshev, “Çivi tabancasıyla kafasına birkaç kez vurdum. Elimi uzatıp kalbi çıkardım. Kalbi masaya koydum. Dilimledim sonra. Tavaya alıp başladım kızartmaya. Sonra da yedim. Vay, vay, vay, insan eti kızartıyoruz. İşte kalbimiz burada. Soğanları ve baharatı ekledim. Şimdi karıştıracağım. Enfes olacak.” diyerek dehşet verici cinayetini anlatmıştı.

“ACABA ŞİMDİ KİMİ YİYECEK?

Malyshev'in dönüşüyle sosyal medyada büyük yankı uyandı. Birçok kullanıcı, "Acaba bir dahaki sefere kimi yiyecek?" diye sorarken, bazıları insanlara Malyshev'in fotoğrafını yanlarında taşımalarını önerdi. Kullanıcılardan biri, "Her ihtimale karşı bir bankta aniden onun yanında bulabilirsiniz kendinizi" şeklinde yorum yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.