Opel hidrojen yakıt kullanacak! 5 dakikada dolum yapacak

Opel hidrojen yakıt kullanacak! 5 dakikada dolum yapacak

Otomotiv devi Opel, hidrojen yakıt kullanmak için harekete geçti.

Opel, 16-22 Eylül 2024 tarihleri arasında Hannover'de gerçekleştirilecek IAA Transportation fuarında yeni hidrojen yakıt hücreli aracı Movano HYDROGEN’i tanıtacak.

Yaklaşık 500 kilometre menzil sunan ve 5 dakikadan kısa bir yakıt dolum süresine sahip bu yeni model, şimdiden büyük ilgi çekti.

1-19.jpg

Yeni Movano HYDROGEN, ileri teknoloji Alman mühendisliğiyle geliştirilmiş olup, elektrikli versiyonu da sipariş edilebiliyor. Özellikle ticari kullanım için esneklik ve geniş yük taşıma kapasitesi sunan bu araç, çevre dostu özellikleriyle dikkat çekiyor.

Fuarda, hidrojen yakıt hücresinin performansı ve günlük kullanımda sunduğu avantajlar 16 Eylül’de ziyaretçilere tanıtılacak.

5 DAKİKADA YAKIT DOLUMU YAPABİLİYOR

Movano HYDROGEN, Vivaro HYDROGEN modelinde kullanılan güç aktarım sistemini benzer şekilde kullanıyor. Plug-in batarya ile yaklaşık 500 kilometre menzil sunan araç, sadece 5 dakikada yakıt dolumu yapabiliyor. 150 beygir gücündeki elektrik motoru, yüksek tork ve fren enerjisi geri kazanım özelliği ile performansı artırıyor.

3-4.jpg

Fuarda ayrıca Opel Combo Elektrik de sergilenecek. Yaklaşık 346 kilometre menzil sunan bu model, yeni nesil Intelli-Lux LED Matrix Far teknolojisi ile yol aydınlatmasında son Alman teknolojilerini sunuyor ve segmentinde fark yaratıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.