Ormanı uyuşturucu bahçesine çevirdiler

Ormanı uyuşturucu bahçesine çevirdiler

Manisa'nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda ormanlık alanda 85 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Operasyon, Bahçecik Mahallesi'nde yapılan bir ihbar üzerine düzenlendi. İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin yanı sıra KOM Şube Müdürlüğü ve Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı da operasyona katıldı.

Operasyonda, 85 kök Hint kenevirinin yanı sıra 40 gram kubar esrar, 100 metrelik sulama sistemi, zirai ilaç, 25 kilogram tavuk gübresi ve bir adet zirai ilaç makinesi ele geçirildi.

Jandarma ekipleri, ormanlık alanda uyuşturucu bahçesi kurduğu belirlenen şahısların kimliklerini tespit etmek için titiz bir çalışma yürüttü.

Yapılan çalışmalar sonucunda Y.G. (38) ve M.G. (36) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan şüpheliler, Salihli T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Operasyon, bölgede uyuşturucuyla mücadele kapsamında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Jandarma ekipleri, uyuşturucu üretimini ve ticaretini engellemek için çalışmalarına devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.