Otomobil iki araca ok gibi saplantı

Otomobil iki araca ok gibi saplantı

Ankara'nın Mamak ilçesi Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi'nde bugün öğlen saatlerinde bir trafik kazası yaşandı.

Saat 12.35 civarında, 1786. Sokak üzerinde seyir halinde olan 71 EA 164 plakalı bir otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu hızla yokuş aşağı Sağduyu Caddesi'ne girdi. Otomobil, ilk olarak park halindeki 06 EKP 362 plakalı ticari kamyona çarptı. Bu çarpmanın şiddetiyle savrulan kamyon, ardından park halindeki 06 HH 824 plakalı bir otomobile çarparak durabildi.

Kazada, otomobilin sürücüsü park halindeki kamyonun altında kalarak araç içinde sıkıştı ve ciddi şekilde yaralandı. Olayı gören çevre sakinlerinin hemen sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine haber vermesi üzerine, kurtarma çalışmaları başlatıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sürücü sıkıştığı yerden kurtarılarak acil olarak hastaneye sevk edildi.

Kazada, park halindeki diğer araçlarda ise maddi hasar meydana geldiği bildirildi. Öte yandan, otomobilin hızla yokuş aşağıya indiği sırada yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişi, kıl payı araçtan kaçarak muhtemel bir faciadan son anda kurtuldu. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Polis ekipleri, kazanın neden kaynaklandığını ve ayrıntılarını belirlemek üzere soruşturma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.