Otomobil köprüden dereye uçtu: 2 kişi kayıp

Otomobil köprüden dereye uçtu: 2 kişi kayıp

Antalya Gökdere Mahallesi'nde gece yaşanan kazada, bir otomobilin köprüden dereye düşmesi sonucu 5 kişilik gruptan 3 kişi yaralı halde kurtulurken, 2 kişinin akıbeti hala belirsizliğini koruyor.

15 MA 0595 plakalı aracın yaklaşık 2 metre yükseklikten suya gömülmesiyle başlayan olayda, araç içerisinde bulunan yabancı uyruklu bireylerden 3'ü, kendi çabalarıyla araçtan çıkarak kurtulmayı başardı. Olayın ardından bölgeye hızla sevk edilen Jandarma Arama Kurtarma, itfaiye, AFAD, UMKE ve sağlık ekipleri, derhal arama kurtarma çalışmalarına başladı. Yaralılar, ambulanslarla en yakın hastaneye nakledilirken, kayıp olan ve aralarında bir çocuk ile 20'li yaşlarda bir kadının da bulunduğu iki kişiyi bulmak için dalgıçlar nehirde arama yapmaya başladı.

Dere yatağı boyunca yapılan titiz aramalar sonucunda, aracın arka koltuğu olay yerinden 1 kilometre uzaklıkta bir menfezde bulundu. Bu bulgu, arama çalışmalarının yoğunlaştırılmasına neden oldu. Ancak, yaklaşık 4 saat süren aramalara rağmen kayıplara henüz ulaşılamadı. Arama ekipleri, gündüz saatlerinde aramaların devam edeceğini bildirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.