Öyle bir evlilik teklifi etti ki görenlerin ağzı açıkta kaldı

Öyle bir evlilik teklifi etti ki görenlerin ağzı açıkta kaldı

İzmir'den Fethiye'ye tatile gelen iki çift, sevdiklerine su altında evlilik teklifi ederek unutulmaz bir anıya imza attı.

İzmir'den Fethiye'ye tatile gelen iki çift, sevdiklerine su altında evlilik teklifi ederek unutulmaz bir anıya imza attı. Esnaf İlker Kaba ve işletmeci Mehmet Şahin, kız arkadaşları tekniker Kübra Kurt ve yüzme antrenörü Nazlı Basakbaskın'a denizlerin derinliklerinde evlilik teklifi etmeyi planladı.

Bu romantik planı gerçekleştirmek için Fethiye'de dalış okulu işleten Önder Diktaş'a başvuran çiftler, Dalyan Koyu'na açılan bir tekneyle dalış için denize açıldı. Dalış kıyafetlerini giyen çiftler, eğitmenlerin eşliğinde su altı dünyasının güzelliklerini keşfetmeye başladı.

Derinlere daldıkları sırada İlker Kaba ve Mehmet Şahin, "Benimle Evlenir Misin?" yazılı pankartlar açarak ve yüzüklerini uzatarak kız arkadaşlarına evlilik teklifi ettiler. Bu beklenmedik sürpriz karşısında Kübra Kurt ve Nazlı Basakbaskın şaşkınlıklarını gizleyemediler. Rengarenk balıkların arasında yüzen sevgilileri ile sarılıp mutluluklarını dile getiren çiftler, bu romantik teklifi sevinçle kabul ettiler.

Su altı kamerasıyla kaydedilen bu unutulmaz anlar, çiftlerin ömür boyu hatırlayacağı birer hatıraya dönüştü.

aw242568-03.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.