Özgür Demirtaş bir adet yaprak sarmanın fiyatına böyle tepki verdi! 'Kötünün kötüsü geliyor' demişti

Özgür Demirtaş bir adet yaprak sarmanın fiyatına böyle tepki verdi! 'Kötünün kötüsü geliyor' demişti

Türkiye'nin ekonomisiyle ilgili sık sık paylaşım yapan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, bu sefer bir adet yaprak sarmanın fiyatıyla ekonomiyi yorumladı.

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı olan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, kendi sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye'nin ekonomik sorunlarına dair saptamalarını ve önerilerini sıkça paylaşan bir isim olarak karşımıza çıkıyor.

Özgür Demirtaş bu sefer montaja hazır mobilya, mutfak aletleri ve ev aksesuarları tasarlayan IKEA’nın restoranından çektiği bir fotoğrafla ekonomik duruma dikkat çekti.

Geçtiğimiz gün "Kötünün kötüsü geliyor" paylaşımıyla dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. Özgür Demirtaş, bu sefer İsveçli mobilya devi IKEA'dan paylaştığı fotoğrafla gündeme bomba gibi düştü.

Ekonomideki mevcut durumu değerlendirirken "Ne yazık ki, size iyi haberler veremem" diyerek endişelerini dile getiren Prof. Dr. Demirtaş, yıl sonuna kadar ekonomik durumun daha da kötüleşeceğini öngörmüştü.

Özgür Demirtaş'tan kara haber: 'Pahalılığa inanamayacaksınız' - Resim : 1

Sosyal medya hesabından "Benim başka bir söz söylememe gerek kalmadı" notunu ekleyerek paylaşım yapan Özgür Demirtaş, bir adet yaprak sarmanın fiyatının 10 TL olduğunu gözler önüne sererken takipçileri de Demirtaş'ı destekleyici yorumlarda bulundu.

yaprak-sarmadgasg.jpg

fdgag.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.