Börek yaparken eğer püf noktalarına dikkat ederseniz o zaman çıtır çıtır ev böreği yapmak imkansız olmuyor. Misafirlerinize mükellef sofralar hazırlarken ya da ailenizle bir pazar kahvaltısında çıtır çıtır bir ıspanaklı börek yapmak için ihtiyacınız olan tek şey işte bu malzeme...
BÖREĞİN PÜF NOKTALARI
Ispanaklı böreğin iç harcını hazırlarken malzemelerin yeterince yıkandığından emin olun ıspanağı kumdan ve tozdan arındırmak için sirke ve limonlu sudan faydalanabilirsiniz. Öte yandan böreklik yufkanın kalınlığı da oldukça önemlidir yufkalarınızın çok ince olmamasına Özen gösterin aksi takdirde böreğiniz dağılacaktır.
BÖREK SOSU NASIL OLMALI?
Böreğinizin sosuna bir çay bardağı kadar ekleyeceğiniz madem suyu böreğimizin lezzetini iki katına çıkaracak.