Paul Onuachu'ya sürpriz talip: Süper Lig'e dönüyor

Paul Onuachu'ya sürpriz talip: Süper Lig'e dönüyor

Geçtiğimiz sezonda Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Paul Onuachu'ya, Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe talip oldu.

Süper Lig’de ilk dört haftada 3 beraberlik ve 1 galibiyet elde ederek namağlup 6 puan toplayan Göztepe, transferde büyük bir adım atma hazırlığında. Sarı-kırmızılı ekip, İngiltere Premier Lig temsilcisi Southampton’ın Nijeryalı santrforu Paul Onuachu’yu kadrosuna katmak için harekete geçti. Onuachu'nun transferi, 13 Eylül'de sona erecek yaz transfer dönemi öncesinde tamamlanması bekleniyor.

Göztepe’nin yanı sıra, Onuachu’ya eski takımı Trabzonspor da ilgi gösteriyor. 30 yaşındaki futbolcu, Avrupa transfer döneminin kapanmasının ardından Süper Lig’e dönmeye karar verdi. Southampton sezon başında Onuachu için 15 milyon euro bonservis bedeli talep etmişti, ancak futbolcunun büyük ihtimalle bir sezon daha Türkiye’de kalacağı bildiriliyor.

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması giyen Onuachu, 25 resmi maçta 17 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti. Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Bodrum FK maçının ardından bir forvet takviyesi yapacaklarını açıklamıştı. Bu bağlamda Onuachu’nun transferinin hafta sonuna kadar resmi olarak duyurulması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.