Prof. Dr. Atasoy'dan çok konuşulacak itiraflar: Duyanlar şoke oldu

Prof. Dr. Atasoy'dan çok konuşulacak itiraflar: Duyanlar şoke oldu

Kanıt adlı dizi ile ekranlarda yer alan Prof. Dr. Sevil Atasoy, çok konuşulacak itiraflarda bulundu. Atasoy, babasından baskı gördüğü için evlendiğini söyledi. Devamında ise çok konuşulacak itiraflara yer verdi. İşte ayrıntılar...

Mehmet TUFAN / KAMU SON HABER

Prof. Dr. Sevi Atasoy, Haber Bahane adlı Youtube programına katıldı. Atasoy, gençlik yıllarına ilişkin çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Gençlik yıllarında babasından baskı gördüğünü anlatan Atasoy, bu yüzden erken yaşta evlendiğini söyledi.

Atasoy, “Çok erken yaşta evlenmemek lazım. Benim üzerimde baba ve çevre baskısı çok fazlaydı. Babam da adli tıp uzmanıydı, o yüzden akşam kızının dışarıda olmasını istemezdi. Bir gece bile bir arkadaşımın evinde kalmadım. Baba evinden kaçmak için evlendim ama doğru değildi. O da çok kısa sürdü" dedi.

O DETAYI ANLATTI

Atasoy, ilk eşini ikinci eşi için terk ettiğini anlattı. İkinci eşi Faruk Atasoy''dan bahseden Sevil Atasoy, “Babam, ortaokuldan beri flört ettiğim kişiyi (Faruk Atasoy) solcu olduğu için istemedi. ‘Komüniste kız vermem’ dediği için sevdiğim adamla değil, başkasıyla evlendim. Ama sonra Faruk’a geri döndüm ve kızımız oldu. Faruk için de, benim için de o süreç çok zordu. Ben ilk eşimle evliyken valizimi alıp sevdiğim adama kaçtım. Ankara’da öğrenci evinde kalıyordu, karşısında beni valizle görünce neredeyse düşüp ölecekti. Hayat uzun yıllar sonra bizi birleştirdi. Faruk çok zeki bir adam. Benim evlilik konumu hiç dile getirmemişti. Kadından anlayan erkekler var, Faruk da öyle biri.” ifadelerine yer verdi.

 

"ROMANTİZME İNANMAM"

Hayatındaki kişileri kıskanmadığını söyleyen Sevil Atasoy, “Kibirli ve egoluyum. Benden daha iyisini bulamayacağı için karşımdaki insanı kıskanmam” dedi. Atasoy, romantizmden hoşlanmadığını da açıkladı:

“Aşk filmi izlemiyorum, ağlamıyorum, ‘Seni seviyorum’ dediğimi hatırlamıyorum. Beraber oturuyorsak, sana yemek yapıyorsam, birlikte zaman geçiriyorsam seviyorum demektir. ‘Seni seviyorum’u duymayı da beklemiyorum. Çok romantik bir adamla beraber olamam. Romantizme inanmadığım için bana itici geliyor.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.