PTT depremzede yerine başkanlarını giydirmiş!

PTT depremzede yerine başkanlarını giydirmiş!

6 Şubat’ta meydana gelen büyük iki büyük depreminin ardından skandallar peş peşe patladı. Kızılay’ın çadır ve gıda satışlarının ortaya çıkmasının ardından 13 Şubatta PTT'nin daire başkanlarına 8 bin liraya mont, 7 bin liraya ayakkabı aldığı ortaya çıktı.

6 Şubat''ta meydana gelen depremzemlerin üzerinden 50 günden fazla bir süre geçmesine rağmen vatandaşlar halen bazı ihtiyaç malzemelerinde ulaşmakta büyük sorunlar yaşıyor. Birçok il ve ilçede kendilerinin yaptığı derme çatma çadırlarda yaşamaya çalışıyor. Vatandaşlar çadır beklerken Kızılay''ın çadır satışını yaptığının ortaya çıkmasının ardından benzer bir örnek de PTT''de de yaşandı.

BELGELERİYLE PAYLAŞTI

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla PTT''nin depremzedeler yerine daire başkanlarına fahiş fiyatlara mont ve ayakkabı aldığını söyledi. Antmen, 8 bin liraya mont, 7 bin liraya ayakkabı alındığına dair faturaları da yayımladı.

Antmen''in paylaşımı şöyle:

"PTT, depremzedeler yerine daire başkanlarına 8 bin liraya mont, 7 bin liraya ayakkabılar almış. Bunlar da faturası... Depremzede vatandaş ayakkabı ve mont beklerken en pahalı markalı ayakkabı ve montoları kendilerine almışlar."

İşte o belgeler:  

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.