Real Madrid efsanesinden Arda Güler'e övgü

Real Madrid efsanesinden Arda Güler'e övgü

Real Madrid'in efsane futbolcularından Guti, milli futbolcu Arda Güler'den övgü dolu sözlerle bahsetti.

Guti, Real Madrid'in son dönem performansını ve Arda Güler'in yükselen formunu övgüyle değerlendirdi. AS'a verdiği röportajda, efsanevi İspanyol futbolcu, şimdiki Real Madrid kadrosunun kendi oynadığı "Galacticos" döneminden daha üstün olduğunu ifade etti. Guti, mevcut kadro hakkında "Bu kadro, Galacticos'tan daha iyi. Genç, yetenekli oyuncularla dolu ve uzun yıllar Real Madrid'in kaderini belirleyecekler." dedi.

Guti ayrıca, Real Madrid'in LaLiga'da sezona inişli çıkışlı bir başlangıç yaptığını belirtti. Carlo Ancelotti'nin ekibinin 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldığını, bu sonuçlarla Barcelona'nın 4 puan gerisinde yer aldığını vurguladı. Guti "Bu, beklenen başlangıç değil, ama toparlanmaları mümkün." şeklinde konuştu.

Arda Güler'e özel bir parantez açan Guti, genç Türk oyuncunun Ancelotti tarafından daha fazla süre almaya başladığını ve gelecekte daha da parlayacağını söyledi. Guti, "Arda Güler çok özel bir oyuncu. Sahada yaptığı son paslar ve gol potansiyeliyle dikkat çekiyor. Önümüzdeki yıllarda onu çok daha fazla konuşacağız" dedi.

Bu sezon Real Madrid formasıyla 6 maça çıkan Arda Güler, henüz gol veya asist katkısı yapmadı, ancak UEFA Süper Kupa zaferini yaşadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.