Rezan Epözdemir'den suç duyurusu. Galatasaray'daki karaborsa bilet iddiaları gündemdeydi

Rezan Epözdemir'den suç duyurusu. Galatasaray'daki karaborsa bilet iddiaları gündemdeydi

Galatasaray'daki karaborsa bilet iddiaları için Rezan Epözdemir suç duyurusunda bulundu

Eski Galatasaray yöneticisi ve hukukçu Rezan Epözdemir, Sarı-kırmızılı kulüpte yaşandığı iddia edilen karaborsa bilet olaylarıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. Epözdemir, yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü'nün konuyla ilgili suç duyurusunda bulunmasına rağmen, soruşturmanın daha etkin ve detaylı bir şekilde yürütülmesi amacıyla bireysel suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

66d8be58b8279cab4204eaf7.webpEpözdemir, suç duyurusunda bulunduğu dilekçesinde, Galatasaray üzerinden haksız kazanç sağlandığını ve bu suçun sorumlularının, görevleri ve sıfatları ne olursa olsun cezalandırılmaları gerektiğini vurguladı. Ayrıca, hukuka aykırı eylemlere teşebbüs edenlerin bir daha Galatasaray adını kötüye kullanma cesaretini göstermemesi gerektiğini ifade etti.

SUÇ DUYURUSUNDA ÖNE ÇIKAN TALEPLER

Rezan Epözdemir'in dilekçesinde şu talepler öne çıktı:
1. Banka Hesaplarının İncelenmesi: Kulüp içinden gelen bilgilere göre karaborsa faaliyetlerinin finansal takip edilmesi amacıyla Emircan adlı şahsın banka hesaplarının ve Ümit Bey olarak bilinen kişinin hesaplarının incelenmesi talep edildi.

2. Stadyum Kamera Kayıtları: Galatasaray stadyumundaki gizli odaların ve bu odaların kullanıldığı günlerin incelenmesi gerektiği belirtilerek, bu odaların üç kişi tarafından kullanıldığı ve bilet operasyonlarının buradan yürütüldüğü iddia edildi. Kamera kayıtlarının güvence altına alınması gerektiği vurgulandı.

rezan-epozdemir.webp3. Mal Varlığı İncelemesi: İddialarla adı geçen kişilerin son iki yıldaki mal varlıklarının incelenmesi ve gerekirse Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından araştırma yapılması talep edildi.

Epözdemir ayrıca, soruşturmanın doğru bir şekilde yürütülmesi için soruşturmanın Galatasaray Spor Kulübü üyesi bir savcı tarafından yürütülmesini ve savcının siyasi baskılardan uzak kalmasını sağlamak amacıyla çeşitli taleplerini de dile getirdi.

Rezan Epözdemir'in suç duyurusu, Galatasaray camiasında geniş yankı uyandırırken, sürecin nasıl ilerleyeceği ve olayların detaylarının ne zaman açığa çıkacağı merak konusu oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.