Rojin Kabaiş 10 gündür kayıp! Annesiyle olan konuşması ortaya çıktı

Rojin Kabaiş 10 gündür kayıp! Annesiyle olan konuşması ortaya çıktı

Van Gölü’ne gitmek için öğrenci yurdundan çıkan Rojin Kabaiş 10 gündür kayıp. Son gelişmeler neler? Rojin Kabaiş bulundu mu?

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1. sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül'de Van Gölü'ne gitmek üzere yurt dışına çıktıktan sonra kayboldu ve o tarihten bu yana haber alınamıyor.

Kabaiş'in kaybolmasının ardından başlatılan arama çalışmaları, 10'uncu gününde devam ediyor.

rojin1.webp

Van Gölü'nde dalgıçların katıldığı aramalarda, Rojin'e ait cep telefonu, kulaklık, su ve kek bulunmuştu ve bu eşyalar incelemeye alındı.

KAYIP ROJİN BÖYLE GİTTİ

Rojin Kabaiş, kaybolduğu gün önce yurtta akşam yemeği yedi, ardından Van Gölü’ne çakıl taşı toplamaya gitmek istedi. Önce arkadaşlarına teklif etti ancak arkadaşlarından olumsuz yanıt alan genç kız, tek başına göle gitti.

rojin2.webp

Annesiyle telefonda konuşan Rojin'in marketten kahve, su, kek alacağını söylediği ortaya çıktı. Arama çalışmalarında da bulunan bu yiyecek ve içecekler, telefon görüşmesini doğruladı.

ROJİN KABAİŞ BULUNDU MU?

Birçok vatandaş, Rojin Kabaiş bulundu mu diye merak içerisinde bir haber bekliyor. Ancak henüz Rojin’den net bir haber bulunmuyor.

Arama çalışmalarına AFAD ekipleri de katılırken, kaçırılma ihtimali de değerlendiriliyor. Ancak şu ana kadar Rojin Kabaiş'ten bir iz bulunamadı.

Ekiplerin arama çalışmaları Van Gölü ve Bardakçı Mahallesi civarında devam ediyor. Ekipler 100’den fazla araçta arama çalışmaları gerçekleştirdi.

rojin3.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.