Rojin'i arama çalışmalarında yeni gelişme! Kadavra köpekleri tepki verdi

Rojin'i arama çalışmalarında yeni gelişme! Kadavra köpekleri tepki verdi

16 gündür kayıp olan Rojin Kabaiş soruşturmasında kadavra köpekleri de dahil oldu.

Van’da, 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'tan 27 Eylül 2024'ten bu yana haber alınamıyor. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1. sınıf öğrencisi olan Kabaiş, en son Van Gölü Sahili'ne çakıl taşı toplamak için gideceğini söylemiş, ancak o günden sonra kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

Yapılan aramalarda, Van Gölü Sahili’nde Rojin’e ait cep telefonu, kulaklık, kek ve su bulundu. Cep telefonu, detaylı inceleme için polise teslim edildi. Kabaiş’in kaybolmadan önce annesiyle telefonda konuştuğu ve markete gidip kahve, su ve kek alacağını söylediği öğrenildi. O günden bu yana Bardakçı Mahallesi'ne giriş yapan yaklaşık 400 araç incelendi.

van-rojin-kabais-son-dakika-bulundu-mu-17923499-5894-amp.webp

KADAVRA KÖPEKLERİ BELİRLİ NOKTALARDA TEPKİ VERDİ

10 Ekim’de Rojin Kabaiş’e ait bir başörtüsünün sahilde bulunmasıyla, arama çalışmaları Bardakçı Mahallesi civarında yoğunlaştı. Diyarbakır ve Erzurum’dan getirilen kadavra köpeklerinin de dahil olduğu aramalarda, kadavra köpeğinin belirli noktalara tepki vermesi üzerine metal dedektörlerle tarama yapıldı ve polis bazı bölgelerde kazı çalışmaları gerçekleştirdi.

asdasdadad.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.