Rojin'in abisinden kritik detay: Şüpheleri giderek artırdı

Rojin'in abisinden kritik detay: Şüpheleri giderek artırdı

Türkiye, Narin ve Rojin'in kaybolma haberleriyle sarsıldı. 18. günün ardından Rojin cansız bedeni Van Gölü kıyısında bulundu.

18 gün boyunca kayıp olan Rojin Kabaiş'in cansız bedeni sahilde bulundu. Ancak Rojin'in ölümüyle ilgili şüpheler artmaya devam ediyor. Ağabeyi Servet, Rojin'in sudan korktuğunu ve intihar etmediğini, öldürüldüğünü iddia etti.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi olan Rojin Kabaiş (21), Diyarbakır'dan Van'a gelerek 25 Eylül'de yurda yerleşti.

27 Eylül'de yurttan ayrılarak Van Gölü sahiline giden Rojin, güvenlik kamerası görüntülerinde eşofmanlarıyla ve telefonla ilgilenirken görüldü. 18 gün sonra acı haber geldi ve Rojin'in cansız bedeni sahilde bulundu.

Van Gölü kıyısında başörtüsü bulunan Rojin'in cansız bedeni, Mollakasım Mahallesi'nde bahçıvan arkadaşını ziyarete giden Mehmet Emin Ankay tarafından bulundu. Ankay, sahilde bir karartı gördüğünü ve jandarmaya haber verdiğini belirtti. Jandarma ekipleri, cesedin kayıp Rojin'e ait olduğunu tespit etti.

Rojin'in cenazesi kılınan namazın ardından memleketi olan Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Yeniköy mezarlığına defnedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.