Rojin'in ailesinden flaş iddia: 18 gündür aranıyor

Rojin'in ailesinden flaş iddia: 18 gündür aranıyor

Van'da 27 Eylül'den bu yana kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin K. ile ilgili ailesi yeni bir iddiada bulundu.

Rojin, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1. sınıf öğrencisi olarak yurtta kalıyordu. Genç kız, kaybolmadan önce arkadaşına Van Gölü Sahili'ne çakıl taşı toplamaya gideceğini söylemişti. O günden beri Rojin’den haber alınamıyor.

Emniyet güçleri, arama çalışmalarında Rojin’in cep telefonunu, kulaklığını, kek ve su şişesini buldu. Telefonun inceleme için polise teslim edildiği bildirildi. Arama çalışmaları, hem gölde hem de sahil bölgelerinde devam ediyor.

Rojin’in babası Nizamettin Kabaiş, yaşadıkları zor süreci anlatarak, "Acımıza saygı duyulmasını rica ediyoruz. Rojin’in hayatta olduğuna inanıyoruz ve suda olmadığı gerekçesiyle bir yerde tutulduğunu düşünüyoruz" dedi. Aile, kendilerine destek verenlere teşekkür etti.

Arama çalışmalarına Jandarma Genel Komutanlığı’ndan su altı kadavra arama köpeği de katılacak. Ayrıca, özel bir arama ekibi oluşturuldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.