Ronaldo transfer yapar da Messi yapamaz mı? 350 milyon euro...

Ronaldo transfer yapar da Messi yapamaz mı? 350 milyon euro...

Ronaldo'nun Al Nassr'la anlaşmasından sonra PSG'den ayrılacağı iddia edilen Messi'nin Suudi Arabistan takımlarından Al Hilal'e gideceği öğrenildi.

Transfer sezonun açılmasıyla birlikte birçok kulüp PSG''nin kapısını çalmaya başladı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Lionel Messi''nin akıbeti yavaştan belli oluyor. Arjantin Milli Takımı''yla tarihi başarıya imza atan Lionel Messi''nin önümüzdeki sezon hangi takımda forma giyeceği büyük merak konusu oldu.

MESSİ AL HİLAL''E GİDİYOR

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, Messi''ye 350 milyon euro''luk rekor bir teklif sundu. Mundo Deportivo''da yer alan habere göre, Katar Emir''inin akrabası olan Nasser Al-Attiyah''ın Messi''nin PSG ile mukavelesi bittikten sonraki adresinin Suudi Arabistan olacağını açıklaması Messi''nin Al Hilal takımına gideceği iddialarını güçlendirdi.

MESSİ''NİN BABASI ARABİSTAN''A GİDİYOR

Al- Hilal takımının gelecek transfer dönemine kadar kadrosuna futbolcu eklemesi yasak olmasına rağmen, kulüp Messi ile ön mukaveleye imza attırmak istiyor.

ARABİSTAN BU TRANSFERİ KONUŞUYOR

The New Arab gazetesi de Messi''nin babasının Al Hilal yöneticileri ile görüşmek için başkent Riyad''a geldiğini duyurdu.

Transferin detaylarının önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor...

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.