Şahan Gökbakar'a 10 yıl hapis şoku! Lüks villa başına dert oldu

Şahan Gökbakar'a 10 yıl hapis şoku! Lüks villa başına dert oldu

Gökbakar ile 2 kişi hakkında 10'ar yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

Recep İvedik filmleriyle tanınan ünlü komedyen bu sefer gündeme bambaşka bir gelişmeyle düştü. Şahan Gökbakar‘a ait olduğu belirtilen ve nitelikli doğal koruma bulunan ruhsatsız yapıda izinsiz güneş panelleri,su deposu ve mevcut iskeleye ahşap kaplanması ilişkin Şahan Gökbakar ile iki kişi hakkında 10'a yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

ahan.jpg

Turgut Mahallesi’nde kayıtlı bulunan mülkiyeti ise Çamaşırhane Film Yapım AŞ’ye ait olan taşınmazın Marmaris Belediyesi ile Muğla Çevre şehircilik ve iklim değişikliği müdürlüğü ekipleri tarafından ruhsatsız olduğu sebebiyle Mühenmesinin ardından Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame Marmaris Asliye Ceza Mahkemesine sunuldu.

Söz konusu iddianamede şüpheli sıfatıyla yer alan Şahan Gökbakar, kardeşi Togan Gökbakar ve Ç.Ö’nün Marmaris ilçesi Turgut Mahallesi’nde yer alan mülkiyette kaçak olarak güneş panelleri su deposu ve mevcut iskeleyi ahşap kaplama yaptıkları belirtildi.

İddianamede şüphelilerin imar kirliligine neden olma Kültür Ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununun 65/1 maddesine muhalefet ve 3621 Sayılı Kıyı Kanununun 15/1,4 maddesine aykırılık suçlarından üçer yıldan 10'ar yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.