Şahan Gökbakar’dan büyük çıkış! 29 Ekim kutlamalarına vurgu yaptı

Şahan Gökbakar’dan büyük çıkış! 29 Ekim kutlamalarına vurgu yaptı

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde TUSAŞ'a yapılan terör saldırısının ardından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının iptal olup olmayacağı konusu gündeme geldi.

Ankara ve İzmir'den gelen açıklamalarla birlikte, ünlü komedyen Şahan Gökbakar’dan bir yorum geldi.

ŞAHAN GÖKBAKAR’DAN BÜYÜK ÇIKIŞ

29 Ekim kutlamalarının yapılmaması tartışmalarına ünlü komedyen Şahan Gökbakar da sessiz kalmayarak sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Gökbakar, 29 Ekim'in Türkiye için önemine vurgu yaparak, her türlü saldırıya rağmen Cumhuriyet Bayramı'nın coşkuyla kutlanması gerektiğini ifade etti. Paylaşımı geniş bir kitle tarafından beğeni aldı ve sosyal medyada yankı uyandırdı.

ANKARA VE İZMİR'DEN AÇIKLAMA

İzmir ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri, Kahramankazan'daki terör saldırısı nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını iptal ettiklerini duyurdu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, hain saldırı sebebiyle kutlama programlarını iptal ettiğini açıklarken, Ankara Büyükşehir Belediyesi de tüm etkinliklerin terör saldırısı nedeniyle iptal edildiğini belirtti. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise bu kararlara ters bir tutum sergileyerek kutlamaları iptal etmeyeceklerini açıkladı.

Öte yandan, ünlü komedyen Şahan Gökbakar, kutlamaların iptal edilmesini eleştirerek, "Cumhuriyet Bayramı'nı asıl bugünlerde daha yüksek sesle, gururla ve coşkuyla kutlamalıyız. Kutlamaları iptal etmek büyük bir hata olur!" ifadelerini kullanarak sosyal medyada dikkat çekti.

ahan.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.