Şahin gözlüler gizli baykuşu hemen görüyor! Sadece 5 saniyeniz var

Şahin gözlüler gizli baykuşu hemen görüyor! Sadece 5 saniyeniz var

Eğlenceli optik illüzyon testleri arasına bir yenisi daha eklendi. Güvercinlerin arasındaki baykuşu gören çok dikkatli kişiler aranıyor…

Hem zeka testlerinde kullanılan hem de eğlenceli aktiviteler olan optik illüzyonlar, beynimizi gözlerimiz aracılığıyla yanıltmada bir numaradırlar. Gözlerimiz bazen kendi gördüklerini bile inkar edebilir. Çünkü optik illüzyonların amacı, görsel bir bütünlük sağlayarak beynin görünenleri tamamlamasıyla yanıltıcı etkiler yaratmaktır. Böylece zeka testleri de düzenlenir.

En zeki ya da dikkatli kişiler, optik illüzyonlar aracılığıyla ortaya konabilir. Bu görselde de birçok kuşun arasında gizlenmiş baykuş, herkesin göremeyeceği bir detay olarak duruyor. Aslında dikkatli bakıldığında herkes görebiliyor ancak uzun süre alabiliyor.

Eğer hem dikkatli hem de zeki kategorisinde yer alan sıra dışı insanlardansanız, baykuşu 5 saniye içerisinde fark edeceksiniz. O halde haydi teste başlayalım.

BAYKUŞ NEREDE?

Minik baykuş, güvercinlerin arasından görünüyor ancak herkes nerede olduğunu saniyeler içerisinde fark edemiyor. Bu optik illüzyon testindeki baykuşu seçebilmek için şimdi detayları incelemeye başlayın:

optikillzyon-28092023f97f15af.webp

Baykuşu 5 saniye içerisinde görebildiniz mi? Eğer seçemediyseniz daha dikkatli bakmayı deneyin.

Detayların arasında mutlaka baykuşun kulaklarını göreceksiniz.

Hala göremediyseniz üzülmeyin. Bunun için ipuçlarına veya daha fazla optik illüzyon testi çözmeye ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz.

GİZLİ BAYKUŞ İÇİN CEVAP

Güvercinlerin arasındaki baykuşu 5 saniyede bulamayanlar üzülmeyin. Biraz daha inceleyerek daha uzun sürede bulabilirsiniz.

Ancak yine bulamadıysanız veya cevabınızın gerçekten doğru olup olmadığının sağlamasını yapmak istiyorsanız cevabı aşağıda:

bayku-2809202399ac8598.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.