Saldırıda hayatını kaybeden müdür yardımcına veda

Saldırıda hayatını kaybeden müdür yardımcına veda

Çayırova ilçesindeki acı olay sonrası hayatını kaybeden Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç'ın cenazesi bugün düzenlenen törenle toprağa verildi.

Yeni Mahalle'de geçirdiği silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Çoğaç için öğle namazını müteakip Osman Nuri Aksoy Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Ardından, Akse Köyü Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenaze törenine, Çoğaç'ın ailesi yanı sıra Kocaeli Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, meslektaşları, arkadaşları ve öğrencileri katıldı. Tören sırasında Çoğaç'ın eşi, yaşları küçük çocukları ve yakınları büyük bir üzüntü içindeydi.

Mahir Çoğaç, saldırıya uğradığı an evinin önünde bulunan aracına binerken başından vurularak ağır yaralanmış, kaldırıldığı Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili olarak 2 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Kaymakam Ahmet Önal, cenaze sonrası yaptığı açıklamada, olayın eğitimle, okulla ya da öğrencilerle herhangi bir ilgisinin olmadığını vurgulayarak, Mahir Çoğaç'ın 18 yıldır ilçede değerli bir eğitimci olarak görev yaptığını ve herkes tarafından sevildiğini belirtti. Önal, olayın dış kaynaklı olduğunu, bir husumetten kaynaklandığını düşündüklerini ifade etti ve cinayetin öğretmen-öğrenci ilişkisiyle hiçbir alakasının olmadığını vurguladı.

Önal, cinayetle ilgili olarak suçluların yakalandığını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.