Samsun Büyükşehir Belediyesi’nden ücretsiz kano eğitimi

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nden ücretsiz kano eğitimi

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Batı Park’taki Su Sporları Tesisi’nde su sporlarına ilgi duyanlara ücretsiz kano eğitimi sunuyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kano ve dragon bot kursları, her yıl artan bir ilgiyle karşılanıyor.

İlkadım ilçesinde bulunan Batı Park Su Sporları Tesisi’nde gerçekleştirilen eğitimler, teorik bilgilerle başlıyor ve ardından katılımcılar suya çıkarak kürek çekme becerilerini uygulama fırsatı buluyor.

aw270459-05.jpg

Eğitimlerin yanı sıra, vatandaşlar da tesiste kano yaparak su sporlarının keyfini çıkarabiliyor. Tesiste her ay ortalama 4 bin kişi kano yaparak suyla buluşuyor. Tesis, haftanın 7 günü 10.00 ile 19.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

aw270459-03.jpg

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, sporun büyük bir tutku olduğunu belirterek, “Her yaştan insanımızın spor yapmasını istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Su sporları da öncelikli olarak önem verdiğimiz branşlar arasında yer alıyor.

aw270459-02.jpg

Samsun, bu konuda önemli bir şehir. Şehrimizin bu yönünü daha fazla öne çıkarmak ve su sporlarında daha büyük başarılara imza atmak adına Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

aw270459-01.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.