Sarıyer'de 1 kişi boğuldu

Sarıyer'de 1 kişi boğuldu

Sarıyer'de denizde kaybolan 2 kişi için arama kurtarma çalışmaları sürüyor

Sarıyer'deki Kısırkaya Plajı'nda dün öğle saatlerinde denizde kaybolan ve halen bulunamayan 2 kişi için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Olay, Ersin Oral ve arkadaşı Mustafa Günay'ın öğle saatlerinde denize girdikten sonra dalgalar arasında gözden kaybolmalarıyla başladı. Plajda bulunan Recep Kurban, Oral ve Günay'ı kurtarmak için denize girdi ancak o da dalgalar arasında kayboldu. Geçtiğimiz akşam saatlerinde Recep Kurban'ın cansız bedenine ulaşılırken, Ersin Oral'a halen ulaşılamadı.

Arama kurtarma çalışmalarına, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Sahil Güvenlik, AFAD ve Jandarma Arama-Kurtarma Ekipleri katılıyor. Denizde devam eden arama çalışmalarında Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı Dalış Emniyet Güvenlik Arama Kurtarma (DEGAK) tim ve dalgıçları da aktif olarak yer alıyor. Çalışmaların akşam saatlerine kadar süreceği belirtiliyor.

Olay yerine gelen Ersin Oral'ın yakınları ise endişeli bekleyişlerini sürdürüyor. Oral'ın 10 yıllık evli ve 1 çocuk babası olduğu, arkadaşıyla birlikte denize girmek için plaja geldiği öğrenildi.

Kısırkaya Plajı'nda vatandaşlar, cankurtaranların ve jandarma ekiplerinin uyarılarına rağmen denize girmeye devam ediyor. Kırmızı bayrakların açık olduğu plajda, güneşlenen ve denize giren yüzlerce kişi bulunuyor. Yetkililer, kumsalda yoğunluk nedeniyle bazı vatandaşların denizden uzakta kamp sandalyelerinde piknik yaptığını bildirdi.

Sarıyer'deki arama kurtarma çalışmaları, sürdürülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.