Şarkıcı Mehtap, Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi ile şarkı söyledi

Şarkıcı Mehtap, Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi ile şarkı söyledi

Popstar yarışmasıyla ünlenen Mehtap’ın sahnesine izlemeye Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceyhan’da katıldı.

Popstar yarışmasıyla üne kavuşan şarkıcı Mehtap sahnedeki güçlü performansıyla adından söz ettiriyor. Şarkıcının bu seferki konserine Mehmet Ali Erbil ve genç sevgilisinin katılması dikkat çekti.

67 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile bir süredir aşk yaşamaya devam ediyor.

Aşkları magazin gündemine bomba gibi düşerken Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda evliliğe yeşil ışık yakmıştı. 5 kez evlenen Mehmet Ali Erbil, her fırsatta aşkını haykırdığı Gülseren Ceyhan ile evlenip çocuk sahibi olmak istediğini de dile getirdi.

Açtığı Tiktok yayınlarında izleyicilerinden para istemesiyle daha önce gündeme gelen Mehmet Ali Erbil magazin sayfalarının vazgeçilmez isimleri arasında yer almaya devam ediyor.

Erbil ve 1997 doğumlu sevgilisi Gülseren Ceylan birlikte şarkıcı Hatice’nin sahnesini izlemeye gitti. Mehtap ise o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

mehmet-ali-erbilin-26-yasindaki-sevgilisi-gulseren-ceylan.webp

ERBİL'İN DURGUNLUĞU DİKKKAT ÇEKTİ

Mehtap sahnesini izlemeye gelen Erbil ve Gülseren Ceyhan’ın yanına giderek birlikte şarkı söyledi. Mehtap’ın ikili ile olan yakınlığı gözden kaçmazken beraber Bergen’in “Affetmem” şarkısını söylediler.

Mehtap, Gülseren Ceylan’a sarılarak “Affetmem” şarkısını söylerken Mehmet Ali Erbil’in donuk ifadesi de dikkat çekti. Ritim tutmaya çalıştığı görülen Mehmet Ali Erbil’in durgunluğu takipçilerini şaşırttı. Öte yandan görüntüler sosyal medya hesabından paylaşan Mehtap “Büyük üstat canım Abim” notunu düştü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.