Schalke diyorlardı balon çıktı! İşte Serdar Dursun'un yeni takımı

Schalke diyorlardı balon çıktı! İşte Serdar Dursun'un yeni takımı

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'la bir türlü yıldızı barışmayan Serdar Dursun Belçika ekiplerinden Mechelen'le anlaşmak üzere.

Fenerbahçe''de geçtiğimiz sezon takımın en skorer ismi olan Serdar Dursun, Jesus''un gelişiyle gözden düşmüştü. Düzenli forma giymek isteyen ve ayrılık kararı alan Serdar Dursun ilerleyen haftalarda bu kararından vazgeçmişti.

EN GÜÇLÜ ADAY SCHALKE DİYORLARDI

Almanya''ya dönme hedefi olan ve bazı takımlarla görüşen, Süper Lig''den de talipleri olan Serdar Dursun son olarak takımda kalmaya karar vermişti. Tüm bu gelişmelerin üzerine sürpriz bir gelişme yaşandı. TRT Spor''un haberine göre Serdar Dursun''a Mechelen takip oldu.

FENERBAHÇE''DEN ONAY ÇIKABİLİR

Belçika''da küme düşme hattının 5 puan üzerinde bulunan Mechelen, Serdar Dursun''u sezon sonuna kadar kiralamak adına Fenerbahçe ile görüşmelere başladı. Sarı-Lacivertliler transfere sıcak bakarken, deneyimli golcünün de ikna edilmesi durumunda transfer gerçekleşecek.

JORGE JESUS''LA YILDIZI BARIŞMADI

Bu sezon ligde 10 maça çıkan Serdar Dursun 1 gol, 2 asistlik katkı verdi. 31 yaşındaki forvet 2021-22 sezonunda ise 33 maça çıkmış ve 15 gol, 4 asistlik istatistik yakalamıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.