Seçil Erzan’dan ‘Fatih Terim’ itirafı: Ona hiçbir zaman hayır diyemedim

Seçil Erzan’dan ‘Fatih Terim’ itirafı: Ona hiçbir zaman hayır diyemedim

Yüksek karlı gizli fon vaadiyle futbol camiasından ünlü isimleri dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan, Fatih Terim'den aldığı 700 bin doları başkalarına faiz olarak ödediğini itiraf etti.

Yüksek karlı ‘gizli fon’ vaadiyle Fatih Terim gibi isimlerin de bu fona dahil olduğunu söyleyerek aralarında futbol dünyasının ünlü isimlerin de yer aldığı kişileri dolandırdığı öne sürülen Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın yargılanmasına devam edildi.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük ile tutuksuz sanıklar ve avukatları hazır bulundu.

secil-erzan-kimdir-ve-kac-yasindadir-hangi-bankada-evli-mi-secil-erzan-1700819356-1809.webp

“KENDİSİNE DÖNEM DÖNEM ÖDEMELER YAPTIM”

Terim'den elden para alıp almadığına ilişkin soruya Erzan, “Ondan fon adı altında para almadım. Yalnızca aramızdaki dostane ilişki sebebiyle 300 bin ve 400 bin dolar aldım. Bu parayı bana Bozcada’da ev al, arsa al, hisse senedi al sat' diye verdi. Ben de 'Yaparım' dedim.

Ama yapamadım. Euro Bond işleminden zarar etmişti ve bankaya çok kızmıştı. Parasını çekmeyi düşünüyordu. Aramızdaki ağabey-kardeş ilişkisinden dolayı bu 700 bin doların getirisi olarak kendisine dönem dönem ödemeler yaptım” diye yanıt verdi.

secil-erzana-bir-sok-daha-kuzeninin-esi-de-dava-acti-eck9.webp

“TERİM'E HİÇBİR ZAMAN HAYIR DİYEMEDİM”

Erzan savunmasının devamında, “Ben Fatih Terim’e hiçbir zaman hayır diyemedim. Ama benden zorla bir şey istemedi. 'Paramız var mı Seçil?' dediğinde de bana verdiği 700 bin doların faizi olarak ödemeler yaptım. O sabah beni şubeden Rüya Sağır aradığında ruh halim berbattı. Hocanın son durumu görmek istediğini söyleyince ben de ona ödemek istediğim faizi yazdırmıştım. 5 milyon dolar deseydim öyle mi olacaktı?" ifadelerini kullandı

secil-erzan-fatih-terim-ic.webp“TERİM'DEN ALDIĞIM PARAYI BAŞKASINA FAİZ OLARAK ÖDEDİM”

Erzan, "Fatih Terim’den aldığınız 700 bin doları ne yaptınız?" sorusunu ise “O dönemde Ali Yörük, Umut Aslan gibi isimlere faiz ödedim” şeklinde yanıtladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.