Selçuk Geçer: Büyük zarar edersiniz

Selçuk Geçer: Büyük zarar edersiniz

Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek büyük bombayı patlattı.

Pek çok yatırımcı elindeki varlıkları farklı yatırım araçlarında değerlendiriyor. Onlardan biri ise altın oldu. Altın tarafında son günlerde yaşanan yükselişler dikkat çekiyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıları kritik uyarıda bulundu.

ABD Merkez Bankası (Fed) tarafından açıklanan TÜFE verilerinin beklentilerin altında olması sebebiyle ekonomi piyasalarında dalgalanmalar oldu.

Finans piyasasında ise bu veriler ışığında Fed'in eylül ayında faiz indirimi yapmasını bekliyor. Faiz indirimi ile altın ve gümüş fiyatlarında hızlı artışlar yaşanabileceği tahmin ediliyor.

bitcoin-001.jpg

ALTINDA REKOR ARTIŞ

Ons altın, son bir ayda yüzde 3 oranında artış gösterdi. Mevduat faizinin bir aylık kazancı ise yüzde 50 seviyelerine ulaştı.

Anlık olarak 2.373 dolardan işlem gören ons altın, savaş gerilimiyle 2.400 dolar seviyelerini gördükten sonra yeniden yükselişine devam ediyor. Ancak ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ons altındaki bu artışın gerçek bir yükseliş olmadığının altını çizdi.

altin-dolar.jpg

"BÜYÜK ZARARA UĞRARSINIZ”

Selçuk Geçer, ons altının 2.400 ile 2.500 dolar seviyelerine kadar çıkacağını öne sürerek, şu anda 2.373 dolardan altın almanın riskli olduğunu belirtti.

Geçer, "2.373 dolardan altın almam. Çünkü 2.373 dolardan 1.900 dolara düşerse, büyük zararlarla karşı karşıya kalırsınız. Bu yüzden şu anda altın piyasasında durmam" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.